nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Els pares del CEIP Es Molinar es mouen per la seguretat dels alumnes

Distintes peces del sòtil caigueren a aquesta aula de l'escola del Molinar. | FAPA Mallorca

Les famílies del CEIP Es Molinar es mobilitzen per garantir la seguretat dels infants. Després que fa uns dies caigués un doble sostre d'una aula que acollia nins i nines de tres anys mentre aquests eren al pati, l'associació de pares i mares d'alumnes de l'escola ha impulsat pel dimecres 19 de novembre una protesta a la seu de l'Ibisec.

Recordem que aquesta empresa pública és l'encarregada del manteniment d'aquesta casta d'equipaments. Per això, les famílies es concentraran a l'escola ben prest, i partiran plegades fins al Parc Bit, on radica l'esmentat organisme, per reclamar que aquest pic sí es duguin a terme totes les actuacions que permetin rehabilitar l'immoble i fer-lo segur perquè hi vagin els petits, sense risc que un accident com l'esmentat es repeteixi.

Des de FAPA Mallorca, d'acord amb l'APIMA i amb la direcció del mateix centre, desconfien sobre la possibilitat que la rehabilitació que cal a l'edifici es dugui a terme pròximament. Aquesta iniciativa dels pares vol remoure les responsabilitats que calguin en aquest sentit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.