algo de nubes
  • Màx: 19.41°
  • Mín: 9.02°
19°

UOB Ensenyament es presenta a les eleccions sindicals

Imatge d'arxiu d'un infant votant.

Unió Obrera Balear (UOB) Ensenyament es presenta a les eleccions sindicals del pròxim 4 de desembre.

La sectorial d'ensenyament que es posà en marxa el maig del 2013 serà un dels nous sindicats presents als comicis. A quatre dies d'haver de presentar a la Conselleria d'Educació el llistat dels 43 candidats, UOB ja té tots els noms que aniran a la seva candidatura, si bé encara no els ha volgut fer públics. Ja dimecres es farà oficial la proclamació de candidatures i el 18 de novembre començarà la campanya electoral. El dia de les votacions serà el 4 de desembre de 13 a 18 hores i és que més d'11.000 docents estan cridats a participar-hi.

UOB Ensenyament es defineix com “una altra forma de fer sindicalisme que rebutja els pactes per sota la taula, l'eternització en els càrrecs i les targetes ocultes de Bankia”. Aquest sindicat es presenta com un important rival pel sindicat STEI-i, ja que són els que tenen uns plantejaments de base més d'esquerres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per gaspar cavaller, fa mes de 9 anys

I per cert. Vosaltres que vos vareu anar al any 2011 va ser amb l'acord d'UOB d'un extraordinari acord (aportacions al pla de pensions, assegurança mèdica, manteniment condicions prèstecs, ...) I els

Valoració:0menosmas
Per feed me, fa mes de 9 anys

al kaime sastre no el volen ni els seus, jajajaja

Valoració:-3menosmas
Per UOB, NO GRÀCIES, fa mes de 9 anys

Els ex-treballadors de SA NOSTRA en podríem contar un parell de coses sucoses d'aquesta gent.
UOB, NO GRÀCIES!

Valoració:-2menosmas
Per Besada a na Juana Mari Camps, fa mes de 9 anys

Idò hi ha sindicats que es deixaren besar amb llums i taquígrafs per sa Consellera Camps. La besada que visualitzava la traïció a la lluita dels docents. Ho deia per què parlàveu de besades.

Valoració:2menosmas
Per Rafel, fa mes de 9 anys

Aquests d'uob estan d'enhorabaona. Alguns comentaris els estan fent la campanya preelectoral. Aquests atacs demostren que la casta sindical s'ha posat nirviosa i no se'n dona compte que com més la casta ataca "Podemos", més gent té ganes votar aquesta formació. Si fossin vius el que farien és callar i castigar-los amb la indiferència.

Valoració:1menosmas
Per Xiulets a L'Assemblea, fa mes de 9 anys

Jordi St.,
Ho has clavat, en Jaume Sastre, i els de UOB, són tan d'esquerres que només donen besitos a la dreta més rància d'aquesta terra.
Sembla que cou a més d'un els xiulets que va rebre a la darrera Assemblea de docents. Als mestres no ens agraden aquestes actituds de "matón de poca monta" que es gasta ell, en Pep Palou i els seus mutxatxos.

Valoració:-4menosmas
Per Jordi St, fa mes de 9 anys

Esperança,
En Jaume Sastre només dóna "besitos" a l'amo en Biel i na Maria Antònia Munar.

Valoració:-1menosmas
Per Andreu, fa mes de 9 anys

Xiulets, pareixes un disco retxat. Això ja ho havies dit!

Valoració:-2menosmas
Per Xiulets a l'Assemblea, fa mes de 9 anys

Després de crear una crisi i divisió dins l'Assemblea Docents, després de rebre xiulets a la darrera Assemblea, el grups de frikis den Jaume Sastre i el seu escolanet Pep Palou ens presenten UOB, el sindicat que fa del matonisme la seva senya d'identitat.

Valoració:-4menosmas
Per Àlex Roure, fa mes de 9 anys

Me jug un berenar a can Joan de s'Aigo que faran bon paper, aquests de UOB.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente