nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

Alternativa té només sis dies per aconseguir 45 avals per presentar-se a les eleccions sindicals

Imatge de l'assemblea celebrada a l'IES Sureda i Blanes. | Joan Torres

El nou sindicat educatiu Alternativa té sis dies per aconseguir les quaranta-cinc persones necessàries per poder confeccionar una llista i presentar-se a les eleccions del pròxim 4 de desembre. Per ara, només en tenen una desena i veuen perillar la seva presència als comicis.

Aquest dijous el sindicat celebrà l'assemblea constituent a l'IES Josep Sureda i Blanes de Palma, si bé només hi assistiren sis persones. La trobada serví per escollir el president, que serà Jordi Bardají, la secretària; Maria Gràcia Vila; el tresorer, Miquel Àngel Santos i la vocal, Marisa Fuster.

El president assegurà que “no ha vingut més gent perquè l'Administració ha alentit molt la legalització del sindical i això ha fet que no ens hagem pogut donar a conèixer, tot ha anat massa just”. A més, “algunes persones ens han dit que corria el rumor que no era cert que Alternativa es presentés a les pròximes eleccions”.

Bardají recordà "els sindicats que hi ha actualment a l'àmbit educatiu no han escoltat els acords de l'Assemblea Docents. Nosaltres ho farem i els portarem a les meses de negociació".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per M.F, fa mes de 9 anys

Crec que hi ha gent confosa, el que pretén aquest sindicat és donar veu a l'assemblea de docents, que és la representació de tot els docents, que les decisions que es prenen a l'assemblea es defensin davant educació, i que els interessos pel que lluitin siguin el de tots els que treballem com a docents.

Valoració:0menosmas
Per mallorquí, fa mes de 9 anys

són frikis.

Valoració:1menosmas
Per Marga Suau, fa mes de 9 anys

Sa AdD no es ningú. No te cap força legal ni jurídica i ha tengut que recorre a un sindicat,per poder tenir presència legal i tal vegada esser rebuts i escoltats per la Consellera d´Educació, ja que desde sempre els han tractat com interlocutors NO válids. Son es de sempre,desfrassats de sindicat. Cuatre moixos,com tan es diu per aquí. I tu,Pere de Sa cuera. Sa meva feina poc t´importa. Es funcionaris d´altres conselleríes no tenim tants de privilegis,ara bé...no jugam amb s´educació des nins. Som persones. A fer feina VAGOS ¡¡¡¡

Valoració:-1menosmas
Per això fa pep, fa mes de 9 anys

Alternativa, no vos preocupeu, si li reis les gràcies a n'en Jaume, vos deixarà anar amb ell.
Ell en sap molt, de lluita: Ha estat l'única persona que ha provocat un cisma a l'Assemblea. I això encara coeja amb la divisió que va provocar amb el seu pseuodmartiri.

Es creu un messies; Ara necessita un poble que el segueixi.

Valoració:3menosmas
Per Toni Fuster, fa mes de 9 anys

UOB un altre tipus de sindicalisme? Si l'aprofitat den Jaume Sastre o en Palou són el nou sindicalisme "apaga y vámonos".

Valoració:6menosmas
Per Caterina Docent, fa mes de 9 anys

És imprescindible un altre tipus de sindicalisme que defensi de veres els interessos dels treballadors. Si no estic mal informada UOB ensenyament es presentarà a les eleccions i, si és així, els votaré.

Valoració:-6menosmas
Per Jaume S., fa mes de 9 anys

Els trob una mica aprofitats. Han copiat un dels lemes de l'Assemblea de Docents "Som unes bones peces".
De què van? Això és joc brut.
No és així com es fan les coses, companys...

Valoració:6menosmas
Per joan p., fa mes de 9 anys

Quines són les seves propostes concretes (a part de dir que són millors que els demés)?

Valoració:2menosmas
Per Pere de sa cuera, fa mes de 9 anys

Marga... Qui ha de posar-se a fer feina i deixar de perdre el temps et tu. O és que potser aquesta és la teva feina?

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 9 anys

Quina guarda. No van de fer feina, no

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente