muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Els joves de l'esquerra independentista denunciaran l'atac al Casal Voltor Negre

Alerta Solidària ha convocat una concentració de condemna dilluns a les 20:00 hores davant Cort

Els joves de l'esquerra independentista denunciaran l'agressió patida divendres al Casal Voltor Negre. | T.Ayuga

Els joves de l'esquerra independentista denunciaran l'agressió patida divendres al Casal Voltor Negre. El membres de les diferents entitats, que asseguren sentir-se consternats, plantegen presentar una denúncia per danys i una denúncia per incitació a la violència.

Per part seva, Alerta Solidària ha convocat una concentració per condemnar els fets. L'acte antirepressiu, es farà a les 20:00 hores a la Plaça de Cort, vol deixar clar que “el casal no es toca” i que cal un “rebuig general contra el feixisme”.

El casal va quedar completament danyat després que un grup d'ultres l'assaltàs divendres a la nit. Els agressors van rompre els vidres i van increpar als joves de l'Assemblea Antipatriarcal que en aquell moment s'hi trobaven reunides.

Els assaltants, que pel que sembla duien camisetes del reial Mallorca, cridaren consignes en contra l'Atlètic de Balears. Amb tot, des de Suppoters Mallorca han volgut desvincular-se de l'agressió negant qualsevol participació en els fets.

Condemna
MÉS ha condemnat l'atac al casal i reclama una “actuació immediata” a la Regidoria de Seguretat Ciutadana. La formació ha anunciat, a més, que presentarà una moció d'urgència a Cort amb l'objectiu d'aconseguir “el pronunciament unànime” del consistori perquè “condemni aquests actes violents i manifesti la intolerància contra el feixisme”.

El PSIB també ha volgut condemnar “rotundament” l'atac i han rebutjat “l'ús de la violència contra els que no pensen igual i no respecten els valors de la democràcia”. Els socialistes han mostrat el seu suport als afectats i han reclamat “esclarir els fets com més aviat millor i que s'identifiquin els agressors”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Se m'ha esborrat un troç del meu comentari i volia escriure: Aquests al.lots son la part vissible d'una ideologia que es troba a tots els grups de la societat, per aquest motiu els intolerants els ataquen a ells. Però NO PASSARÀN.

Valoració:4menosmas
Per Indignat, fa mes de 9 anys

Si posen la denúncia davant el jutjat de guàrdia, serà més efectiva.

Valoració:4menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

La meva condemna i repulsa per aquest fet tant covard i antidemocràtic.
Esper que la Policía investigui els fets de maneta seriosa, i que els culpables passin a disposició judicial bén aviat. Es comença insultant i poc a poc es puja la intensitat fíns Déu sap quina cosa. Aquests al.lots son la part vissible d'una ideologia que es troba a tots els grups de la societat però NO PASSARÀN.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente