nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El PSIB vol oferir “solucions útils i realistes” des del “diàleg i els pactes socials”

6884
Francina Armengol, secretària general dels socialistes, i Andreu Alcover, coordinador de la trobada, han presentat l'estructura i funcionament de la Conferència Política. | PSIB

El PSIB-PSOE celebrarà, els dies 7 i 8 de febrer, la seva Conferència Política amb la qual espera “oferir solucions útils i realistes sorgides del diàleg amb la societat i els grans pactes socials que assolirem”. L'estructura i funcionament de la conferència ha estat presentada aquest dissabte per Francina Armengol, secretària general dels socialistes, i Andreu Alcover, coordinador de la trobada.

Armengol, que ha convidat a tota la ciutadania a participar en l'elaboració del programa, ha destacat que els socialistes “hem de recuperar les polítiques de diàleg i cooperació amb tots els col·lectius socials perquè és l'única manera d'avançar cap a un nou marc de convivència i cap a un nou contracte social amb la ciutadania”.

La líder dels socialistes ha destacat que el projecte electoral serà el programa del canvi, un canvi “valent i assenyat i, al mateix temps, un canvi radical en la defensa dels drets i serveis públics, a més d'oferir una alternativa econòmica solvent per sortir de la crisi posant a les persones en el centre com a màxima prioritat i beneficiant més als que més han patit els seus efectes”.

En aquest sentit, Armengol ha destacat que el partit ja ha començat a treballar amb persones expertes en les diferents àrees, destacat cinc camps d'acció. El primer, segons la socialista, es tracta de “polítiques actives, decidides i innovadores per a la creació de nous llocs de feina impulsant un nou model de creixement econòmic”.

El segon àmbit d'actuació, segons la socialista, seran “les inversions públiques que, amb seny i control, procurin un major benestar social”. El tercer es tracta del “retorn de tots els drets ciutadans que el PP ha espoliat” i el quart d'un “nou plantejament fiscal on l'esforç més gran recaigui sobre els poderosos”. Finalment, ha destacat l'àmbit de la “radicalitat en la regeneració democràtica”.

Eixos temàtics
Alcover, per part seva, ha destacat que durant les pròximes setmanes es presentaran les propostes dels diferents eixos temàtics. El socialista ha destacat que els eixos temàtics són la “defensa de l'Estat de Benestar i drets socials, l'aprofundiment democràtic i les reformes institucionals; i el creixement econòmic i l'ocupació”.

El representant socialista ha destacat que els documents s'aniran presentant a “la militància, a les entitats socials involucrades i a tota la ciutadania mitjançant diàlegs i assemblees obertes on tothom podrà dir la seva”. El socialista també ha destacat que la proposta contempla la “participació i aportació d'idees a través de la xarxa amb una pàgina web interactiva que recollirà les propostes de tots els que vulguin participar”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Poques paraules, fa mes de 9 anys

Fora. Producte caducat. Ppsoe, fora.

Valoració:1menosmas
Per balear, fa mes de 9 anys

La senyora del partit que va prometre 1500 milions d'€ a Castor (més que el pressupost anual de la CCAA), i que s'ha tirat la legislatura jugant amb el mòbil al facebook i twitter, ara ens ve a dir que hem de fer? Estam salvats!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente