algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
12°

Educació no s'asseurà a negociar amb l'Assemblea de Docents perquè no veu "vàlida" la seva vaga

Imatge de la Sectorial d'aquest dijous. | Joan Torres

La consellera d'Educació, Joana Maria Camps, ha assegurat que "només reconeixem com a vàlida la vaga convocada pels sindicats". D'aquesta manera ha justificat Camps que la setmana que ve no cridi per negociar al Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents.

Cal recordar que durant la vaga indefinida del passat curs i els següents mesos en què s'intentà desencallar el conflicte a través de llargues reunions, el Comitè de vaga de l'Assemblea sí hi estigué present. Segons Educació, ara no veuen clara "jurídicament la convocatòria de vaga de l'Assemblea", ha explicat la menorquina durant la Mesa Sectorial d'Educació d'aquest dijous. Concretament a la convocatòria de vaga entregada per l'Assemblea durant l'inici del curs passat no hi posava "vaga indefinida", només "vaga" i uns dies concrets d'aturada, fet pel qual Educació veu com a invàlida l'aturada indefinida.

Camps, ha presidit la primera del nou curs Mesa Sectorial d'Educació en la qual s'ha donat compte, entre altres temes, de les reunions tècniques celebrades, durant el passat mes de juliol, sobre propostes de millores sociolaborals del personal docent amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'ensenyament, i de la sentència emesa pel TSJB sobre els serveis mínims de la vaga. Les sectorials normalment estan presidides pels directors generals i rarament per la consellera.

L'Assemblea de Docents
Des de l'Assemblea de Docents han explicat que després d'entregar la convocatòria de vaga el passat curs, els serveis jurídics de la Conselleria es posaren en contacte amb ells per aclarir alguns aspectes del document que entregaren. Segons Iñaki Aicart, portaveu de l'Assemblea, tota la documentació entregada a Educació està en ordre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Joan, fa mes de 9 anys

Llegint els comentaris, crec que la divisió és més que evident. No sé com acabarem. La unitat és bàsica i ara i ja fa temps s'està rompent per diferents factors que estan tensionant la corda: el suport a Jaume Sastre, els doblers de la caixa de resistència, la ruptura òbvia amb els sindicats (la nota de premsa d'algú de l'assemblea de l'altre dia n'és una claríssima amenaça), la vaga de dia 15, el retrat de JM Camps (que no ha passat per assemblea i ens deixa al mateix nivell que l'altre Camps), la manera de fer el recompte dels vaguistes o la publicitat que es va fer a l'assemblea d'Eivissa del nou sindicat, entre d'altres. Per cert, em diuen que la manera com es va aprovar el dia 15 a Mallorca va ser espectacular. Ningú gosava obrir boca amb un punt del dia que no ha pogut passar per ordre del dia de CAP centre. Ara, quina és la que ens espera, carregar-se la vaga en contra de la LOMCE del mes d'octubre?

Valoració:1menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

Algú s'ha fixat que els serveis mínims del mes de setembre de 2013 es fixaren per la vaga convocada per STEI i CCOO i no hi aparaix per res la menció a l'assemblea de docents

Valoració:1menosmas
Per filio et pater et ,..., fa mes de 9 anys

a aquestes hores i despres de 2 mesos de incessant descans estiuenc , els nostes politic , sindicats i mestres es comencen a posar en marxa , tot va a poc a poc , que és el que diu el gall a la gallina a poc a poc ,.... de nou una vegada sense sentit , és curiós ja no et xerra de la llei de símbols , aquesta vaga està com a desvirtuada , ja la opinió pública no sap perque es fa .
la sensació és que l´únic tema o motiu pr la mateixa és que volem tot en català .
L´impacte mediatic del 2013 ha desaperegut , ja es sap després de la tempesta ve la calma . Ara tornam a les aules i el politics al parlament .
Ja se sap en politica com o moltes coses a la vida l´únic que sa de fer es sebre esperar i a conta com un vaixell al cop de la tempesta , perque sempre passa i al final tot torna a lña calma .

Valoració:0menosmas
Per Pere, fa mes de 9 anys

De cara a dia 15, jo vull saber si repartirem part de la Caixa de resistència o no.

Valoració:-1menosmas
Per Margalida G., fa mes de 9 anys

Jo no faig vagues d'un dia!
La forma de votar la vaga de l'altre dia va ser vergonyosa...
Només una minoria farà vaga!

Valoració:-1menosmas
Per cotonet, fa mes de 9 anys

Els sindicats són clarament còmplices d'aquesta conducta de la Conselleria. El darrer dia del curs passat varen legitimar, amb un pacte infecte, l'exclusió dels qui han liderat i lideren la dignitat dels docents i, amb ells, de tota la comunitat escolar.
Més els valdria fer el cap viu i deixar els protagonismes sectaris. Allò que cal és fer pinya a l'entorn de l'Assemblea en comptes de fer besades "WERTdes"!

Valoració:2menosmas
Per astorat, fa mes de 9 anys

Vos heu fixat que a la foto ja no surt n'Estarellas? Han deixat el pobre Isern i la consellera sense "el cap pensant". O es que comença a haver-hi fisures i xaps entre ells?

Valoració:9menosmas
Per RES A NEGOCIAR, fa mes de 9 anys

NO HI HA RES A NEGOCIAR amb els feixistarros espanyols. Un anyet de llibres en foraster, explicació oral en català -com passa al centre on duc la meva filla-, boicot sistemàtic al nyarro adoctrinador espanyolista del TILufo foraster antimallorquí i, el proper curs, caiguda la quadrilla franquista del Consolat, DEROGACIÓ IMMEDIATA de l'arTILugio espanyolista i reimplantació immediata de les tres dècades de pau a les aules que va dur el DECRET DE MÍNIMS.

Valoració:12menosmas
Per pere, fa mes de 9 anys

Jordi. Totalment d'acord amb tu. Jo som afiliat de l'STEI i vaig signar signar per convocar la vaga o votar a favor.a l'assemblea de l'STEI a Santa Maria. Per tant, també en set representat per l'Assemble i pel meu sindicat.

Valoració:5menosmas
Per Jordi, fa mes de 9 anys

Jo som afiliat a CCOO i vaig signar la proposta de l'Assemblea per la vaga. Per tant em sent representat pels sindicats que, també, van convocar la vaga. Començ a estar una mica fart de la prepotència de la cúpula de l'Assemblea de Docents.

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente