algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Educació no renova l'equip directiu del CEP Menorca perquè "no dóna el perfil que volen"

Imatge de la carta escrita pel docent.

La Conselleria d'Educació ha decidit no renovar al director del CEP (Centre de Professorat) Menorca, Alberto Navarro i tot l'equip directiu, perquè segons explica el docent en una carta “han trobat convenient que deixi de ser-ho; ni jo ni cap membre de l'equip del CEP donem el perfil que volen”.

Navarro explica a la carta de comiat que “sembla que necessiten un altre model de CEP, tenir a Menorca el CEP referent, el més reconegut i valorat de totes les Illes no els fa el pes”. El director que estava en comissió de serveis al CEP ha hagut de retornar al centre on hi té la plaça.

Durant el procés selectiu de renovació de l'equip directiu Navarro va ser valorat amb la nota mínima. Si bé finalment han posat al capdavant del centre a una persona sense cap mena de mèrit en la formació docent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mateu Planas, fa mes de 9 anys

El més trist de tot és que els qui no tenen el perfil que volem els ciutadans són aquests governants dictadors de decrets i sense cap tipus de perfil democràtic. Personatges tots ells ficats en trames com les de Son Espases, PalmaArena, Òpera, Metro, Carreteres d'Eivissa, etc...

Valoració:3menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 9 anys

EL GOVERN DISPONDRÁ PARA EL CURSO 2014-15 DE 298 AUXILIARES DE CONVERSACIÓN MÁS (CON UN TOTAL DE 440), PARA LA APLICACIÓN DEL TRATAMIENTO INTEGRAL DE LENGUAS (TIL).

Valoració:0menosmas
Per pere joan lil·la, fa mes de 9 anys

Una altra manera de dir "no dona el perfil que volem" és "no és prou fatxa com volem que sigui"

Valoració:17menosmas
Per Comissari polític, fa mes de 9 anys

Sense cap mena de mèrit en la formació docent, pero sens dubte amb unes habilitats linguístiques de reconegut prestigi.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente