lluvia ligera
  • Màx: 17°
  • Mín: 14°
14°

Els docents reclamen a Educació que reobri el diàleg per evitar noves protestes

Els membres de l'Assemblea abans de lliurar el document a la Conselleria d'Educació aquest dilluns. | Miquel A. Cañellas

L'Assemblea de Docents reclama a la Conselleria d'Educació que reobri el diàleg per evitar les noves mobilitzacions d'inici de curs i la possible vaga indefinida que es reactivaria el tercer trimestre.

Un grup de professors ha registrat aquest dilluns un document a la Conselleria on es demana que els responsables d'Educació moguin fitxa o si no que el president José Ramón Bauzá els aparti del càrrec. El portaveu de l'Assemblea, Guillem Barceló, ha assegurat que “un any després tornem a estar aquí pels mateixos motius”.

Barceló ha assegurat que Educació “encara està a temps d'evitar la jornada de vaga a inici de curs i la resta de mobilitzacions, si bé amb aquest equip hi ha poques possibilitats”.

Els empleats públics consideren que si Educació vol negociar cal que convoqui al Comitè de Vaga per xerrar en primer lloc d'un calendari per revertir les retallades que s'han patit els últims cursos i que entre d'altres, han deixat les aules amb 2.000 professors menys. Entre els punts a negociar també aposten per la retirada del TIL (Tractament Integrat de Llengües) i perquè es resolguin els cinc expedients oberts als directors de Menorca i al de l'IES Marratxí.

108 centres no han aprovat el TIL
El curs començarà amb 108 centres on els claustres no han aprovat el projecte TIL; plantilles sota mínims i una ràtio alumne- professor molt elevada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquí, fa mes de 9 anys

mare meva, aquests calçons, aquesta carota, es genoll, sa panxulina....quina pinta de penjat!!!

Valoració:-1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@Mallorca independent.

Jajajajaja........qué te has fumado, muchacho?

Valoració:-1menosmas
Per Mallorca independent, fa mes de 9 anys

El feixistum foraster i els seus llepes submisos, els renegats, estan concagadets de veure que, una vegada Catalunya s'haurà alliberat d'espanya, les Balears no bastam per mantenir-la, per molt que Madrid multipliqui per 10 l'espoli fiscal. Per això, no serem els mallorquins que ens farem independentistes: serà espanya ella tota soleta que ens hi farà.
Això ho saben els feixistarros espanyols. Ja ho diuen en la seva llengua: "quando veas las barbas del tu vezino cortar, pone las tuias a remojar". Per això el seu darrer intent de conservar la colonització de Mallorca és intentant assaltar i destruir l'escola mallorquina.
Però els mallorquins som una raça mala de vèncer: mentres quedi un sol mallorquí no renegat, ni els invasors espanyols ni els col·laboracionistes renegats que els fan la feina bruta no aconseguiran destruir l'escola mallorquina.
TOTS JUNTS, MESTRES, PARES I ALUMNES, ESBUCAREM LA FEIXISTARRA DICTADURA ESPANYOLISTA DELS TILIBANS FORASTERS D'EN TALIBAUZÁN!!!!

Valoració:12menosmas
Per comediant, fa mes de 9 anys

A pardal! ja torna a tenir una bona butza. Men si farà una altra vaga de fam. Li convé a n'aquest bergant.

Valoració:-31menosmas
Per Pegasso, fa mes de 9 anys

@ENDEVANT, MESTRES, Els feixistarros espanyols estan molt nerviosos???? jajajajajaja

es al reves, vosotros si que estais nerviosos, porque sabeis que no ganareis en las eleciones! me rio en tu cara.

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Al contrario que su hermana americana, la "periplaneta catalanae" asoma sus patitas cuando cae el verano y desaparecen los calores. Es entonces cuando, descansada y cebada tras 60 dias de asueto, paga extra incluida, se dedica a volver a amenazar a menores indefensos con grititos que repiten como una especie de mantra ritual.
Afortunadamente, muchos padres se han dado cuenta de que existen soluciones y que, a falta de Filvit o Cucal, existen los colegios concertados, que no dan abasto, por cierto.

Valoració:-2menosmas
Per Endavant, mestres!, fa mes de 9 anys

Els alumnes i el pares i mares continuam fent costat a la lluita dels mestres contra l'adoctrinament espanyolista que hi vol imposar el partit franquista.
L'odi dels renegats als mestres és la millor prova que la causa docent fa molta de por al feixisme espanyol.
Els feixistarros espanyols estan molt nerviosos. No veuen gaire segura la seva reelecció.

Valoració:22menosmas
Per quentista, fa mes de 9 anys

I aquesta panxeta? Amb lo "guapo" que estava quan se va aprimar...pareixia una silfide!

Valoració:-27menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 9 anys

A les eleccions de l'any que ve, als xantatgistes professionals de la PPolítca cal enviar-los a fregir espàrrecs i no dedicar-los ni un segon del nostre temps votant-los pus mai de la vida.

Valoració:25menosmas
Per Salvador, fa mes de 9 anys

A los chantajistas profesionales hay que enviarles a freir espárragos y no dedicarles ni un segundo de su tiempo.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente