lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

L'Assemblea de Docents lliura un document a Camps proposant «sortides al conflicte»

6122
PALMA - RUEDA DE PRENSA DE MIEMBROS DE LA ASSEMBLEA DE DOCENTS FRENTEA LA CONSELLERIA. | Miquel Àngel Canals

L'Assemblea de Docents ha lliurat un nou document a la consellera d'Educació Joana Maria Camps amb l'objectiu de plantejar-li «sortides al conflicte», començant «per un marc concret que possibiliti el diàleg».

L'Assemblea informà que aquesta mateixa setmana es planificaran les accions de protesta de l'inici de curs, que inclouen un probable dia de vaga, recordant que la indefinida del curs passat no ha estat desconvocada i cap dels punts que motivaren el conflicte no ha tengut cap resposta per part del Govern, malgrat que durant les negociacions s'hi comprometeren.

Mobilitzacions
En tot cas, fonts de l'Assemblea de Docents apunten que el moment de més tensió d'aquest pròxim curs serà amb tota probabilitat al segon trimestre, a la primavera, moment en el qual es podria convocar una vaga indefinida, concretament durant el mes d'abril.

Efectius dels docents en lluita participaren aquest dissabte en la primera etapa de la Marxa per l'Educació al Principat, acompanyant-hi l'Assemblea groga, l'equivalent de l'Assemblea de Docents a Catalunya, i en la qual Jaume Sastre hi tengué un paper destacat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dolent, fa mes de 9 anys

Sonriu un poquet, kaimito, que no te farà mal!
Sempre amb aquesta carota d´emprenyat!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente