nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
15°

Camps defensa que imposant el projecte TIL "garantim el dret a l'educació"

Camps durant una visita a un alberg a Menorca. | KIKA TRIAY

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, ha assegurat que la resolució que obliga als centres que no tinguin aprovat encara o ja rebutjat un projecte de Tractament Integrat de Llengües a 31 de juliol a aplicar transitòriament el TIL elaborat per la Comissió de Coordinació Pedagògica del centre, serveix per “garantir el dret a l'educació”.

La consellera ha defensat que així tots els infants “tindran un projecte en començar el curs” perquè “és responsabilitat d'aquest govern mirar pels infants d'aquestes Illes”. Així ha defensat Camps aquesta nova maniobra d'Educació que no ha volgut quantificar claustres han rebutjat el projecte TIL elaborat per les seves comissions de coordinació atenent a la normativa actual. La consellera ha defensat que hi ha moltes casuístiques diferents i és difícil de xifrar.

Camps, que ha rebutjat parlar en termes 'd'imposició', ha assegurat que si hi ha o no noves mobilitzacions aquest setembre “és responsabilitat de l'Assemblea de Docents, nosaltres sempre hem estat aquí per negociar i arribar a acords”.

Camps ha fet aquestes declaracions durant la roda de premsa de presentació de la primera fase del Pla de millora d'infraestructures educatives. Educació destinarà 27,7 milions d'euros a retirar estructures de fibrociment, a eliminar barreres arquitectòniques i a construir nous centres o a reformar-los. La menorquina ha precisat que "no és important fer nous centres sinó millorar els que tenim i que els infants hi puguin anar amb seguretat".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Que no hi veu, en Nofre, Sra. Camps?, fa mes de 9 anys

Sí, imposant s´aconsegueix el que un vol, però per poc temps! Hitler, Mussolinis, què en tragueren de les seves imposicions? Passar a la Història com el que realment foren: els animals més asquerosos de la creació.
Quancú hi anirà a darrere, amb tanta imposició.

Valoració:6menosmas
Per Orelles d´ase, fa mes de 9 anys

El que diu la consellera d´horticultura és que dret és igual a imposició i que dos i dos, vuit.

Valoració:10menosmas
Per remigio III, fa mes de 9 anys

Si franco estigués en persona , no notaríem res. Tot és per decret. Igual que en franco. Decret sobre la taula i pistola sota d'ella. Si renegueu us enviaran els grisos , ara vestits de blau per apallissar-vos i extorsionar-vos. Marca eppana. No volen acceptar el dret a decidir , perquè ja suposen el que decidirem. Tenen consciència de que no som masoquistes.

Valoració:10menosmas
Per vicari pou, fa mes de 9 anys

S'obrarà el miracle: quan na Juanamari plegui de consellera encara sabrà manco d^educació que quan va entrar. I això que havia manifestat que no en sabia gens! Quina artista que tenim, sembla un personatge de Torrente!

Valoració:13menosmas
Per normal, fa mes de 9 anys

TIL és sinònim de no integració i ignorància. Eixes són ses dues característiques més importants, i cap més.

Valoració:19menosmas
Per aclarando, fa mes de 9 anys

Para Molt Senzill: no se dice 'foraster' se dice hablar en cristiano....

Valoració:0menosmas
Per MOLT SENZILL, fa mes de 9 anys

És molt senzill: llibres en foraster, explicació en mallorquí (com passa a la immensa majoria de centres) i ja tenim el TILufo foraster i antimallorquí passat pel boicot i deixat sense efecte.
Un anyet més de resistència i entre tots, pares, mestres i alumnes, ESBUCAREM LA FEIXISTARRA DICTADURA ESPANYOLISTA DELS TILibans de l'immigrant madrileñufo no integrat talibauzán.

Valoració:20menosmas
Per Voro, fa mes de 9 anys

Açò de PP, és l'òstia. Repetir una mentida fins l'infinit no fa un que un enunciat passe a ser veraç...
Quina colla.
El personatge ja ho diut tot, culturalment, vull dir...

Valoració:20menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Aquesta doneta, quan va entrar a la Conselleria, va dir que no sabia res d'educació. I ara encara en sap menys.
Si ho volgues fer tot malament no ho faria pitjor.

Valoració:21menosmas
Per Three stroke, fa mes de 9 anys

No me lo puedo creer..!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente