cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
12°

L'IES Marratxí recupera el seu director

March torna a ser el director de l'IES Marratxí després de sis mesos de suspensió. Imatge d'aquest dijous. | Pere Bota

L'IES Marratxí ha recuperat aquest dijous el seu director, Jaume March, després de la suspensió de sis mesos per l'obertura d'un expedient amb mesures cautelars que l'apartaren del càrrec.

March ha aprofitat el primer dia de feina per supervisar les obres que s'estan realitzant al centre durant l'estiu i també per signar documents pendents.

Educació va obrir a March un segon expedient amb mesures cautelars per haver expedientat a una exalumna del centre que va gravar il·legalment a un docent de saltant-se així el Decret de Drets i Deures dels Alumnes. A partir d'aquest dijous les mesures cautelars queden sense efecte a l'haver passat sis mesos.

Durant tot aquest temps l'instructor dels dos expedients a March no ha fet arribar al docent ni una proposta de resolució. És per això que després dels sis mesos de suspensió s'ha de reincorporar.

Dos expedients molt polèmics
Educació obrí el passat desembre un primer expedient a March per una “falta molt greu per conculcar el dret a l'educació” durant els dies de vaga. Una família afí al Círculo Balear denuncià el director a Inspecció educativa i la Conselleria actuà. Ara bé, en aquest cas no es va suspendre al docent de sou i feina com sí que succeí amb els directius menorquins.

El segon expedient li fou incoat a finals de gener com a “falta greu”. En vint-i-cinc anys de docència March no havia tingut mai un expedient i en poc més de dos mesos decidiren obrir-ne'n dos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 9 anys

@bernadet
Com a bon opinador (imagin que a sou del PP) has de saber que a aquest senyor no l'expedientaren per "fer política a les aules" com tu dius i que mostres el llautó de la teva ideologia; l'expedientaren per una gravació IL·LEGAL d'una alumna. De fet un JUTGE ja ha dit que no hi ha cap raó del fet i veurem com acabarà això.
Mentrestant l'alumna fent-se fotos amb el president i el sirculo.

Valoració:6menosmas
Per Apor Garfum, fa mes de 9 anys

Crec que la "folloners" s´en ha anat amb la seva família a Navarra. Ara donarà la murga als navarresos i a la seva identitat. O tal vegada allà es callaràn.

Valoració:8menosmas
Per bernadet, fa mes de 9 anys

Com pasa en altres casos de fanatisme catalanista dins el món educatiu, aquest home hauria de triar entre la docència i la política. Fora de les aules ningú no li podrà retreure res ni serà expedientat.
Ara, que tampoc no podria exercir de víctima. La qual cosa li resultaria insuportable.

Valoració:-15menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

M'encanta el cartell de la porta. Sí senyor! Ara que tornin a fer una altra llei que prohibeixi posar cartells que digui que "aquí hi havia un llaç".

Valoració:15menosmas
Per Apor Garfum, fa mes de 9 anys

Ara hauria de demandar a la alumna, al Siluro Varelar i a tota la panda d´impresentables que li han causat tants problemes, demanant una bona indemnització pels danys causats a la seva imatge i a la salut, pels maldecaps i disgustos que li han causat.

Valoració:23menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (25-7-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:11menosmas
Per alumno, fa mes de 9 anys

Que poca verguenza, este hombre sabemos todos lo que inculca y adoctrina.

Valoració:-2menosmas
Per padre, fa mes de 9 anys

lamentable. los padres y alumnos lo pagaremos caro.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente