nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El director d'IB3 Ràdio serà el nou cap d'Informatius d'IB3 Televisió

Castro i De la Fuente. | IB3

La direcció general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears ha fet públic que José María Castro serà el nou director d’Informatius d’IB3 Televisió. Aquest nomenament s’ha produït després d’haver-se convocat el procés de selecció per cobrir aquesta plaça, segons informa l'ens i d'haver "resultat ser la persona més adequada per ocupar aquest càrrec". Cal recordar que ell va ser l’encarregat de posar en marxa aquesta direcció des dels començaments de la televisió autonòmica entre els anys 2005 i 2007. La plaça estava vacant després que l'excap d'Informatius, Juan Mestre, renunciés al càrrec.

José María Castro va estudiar Periodisme i Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. Duu trenta-dos anys d’exercici periodístic en el transcurs dels quals va ser cap d’edició del diari “la Vanguardia”. Subdirector general d’informatius d’Onda Cero Ràdio. Director d’informatius regionals d’Antena 3. Director d’informatius d’IB3 Televisió, període durant el qual va rebre l'Antena d'Or el juny del 2006 per la seva tasca al capdavant dels mateixos i director de mitjans del Grup Canal 4.

És membre de l’Associació Nacional de Professionals de Ràdio i Televisió, membre de l’Acadèmia de Televisió i membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Castro, director d’IB3 Ràdio des de l’1 d’abril de 2013, ocuparà el seu nou càrrec al llarg d’aquesta setmana. Aquest fet ha provocat que es produeixi el nomenament del nou director d’IB3 Ràdio que serà Eduardo de la Fuente.

Eduardo de la Fuente és llicenciat en Periodisme i diplomat en Direcció de Cinema per l’Escola de Cinematografia i de l’Audiovisual de la Comunitat de Madrid.

El nou director d’IB3 Ràdio té una llarga trajectòria professional de més de 5 anys a la Radiotelevisió Autonòmica Balear. Eduardo va començar l’any 2005 com a Corresponsal de Part Forana a IB3 Ràdio. També va ser Editor de les desconnexions informatives de Mallorca per a IB3 Televisió i l’any 2007 va assumir l’edició d’IB3 Notícies Cap de Setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marina, fa mes de 9 anys

En aquesta entrevista queda clar el nivell d'Eduardo de la Fuente. Opinions enriquidores i perfectament argumentades, dignes del director d'una ràdio pública autonòmica. http://www.valenciafreedom.com/foro/34-actualidad/25210-el-periodista-y-escritor-eduardo-de-la-fuente-habla-claro-del-pancatalanismo.html

Valoració:5menosmas
Per Mallorquí Supervivent, fa mes de 9 anys

Els servidors de Madrid continuarant colonitzant i castellanitzant sa nostra televisió pública.

http://opinions.laveupv.com/sallus-herrero/blog/4028/levangeli-espanyol-i-lanticatalanisme.

Els lacais de Madrid i de l'imperialisme de Castella intentaran morir matant.

Valoració:10menosmas
Per Vilipendiado, fa mes de 9 anys

Castro, un "secuaz" de l'amo de Canal 4, Marxant, SBTV i Bohabi entre altres empreses. A més d'un directiu que explota a companys periodistes, una professió ja injuriada de per si i cada vegada més submissa als poders polítics….en fí

Valoració:14menosmas
Per joan, fa mes de 9 anys

Aquí teniu elseu discurs de presentació:
http://t.co/i9zQdoYtgv

Ell mateix es defineix.

Valoració:6menosmas
Per Joan, fa mes de 9 anys

De la Fuente... La seva fidelitat pepera a la fi ha estat recompesada.

Valoració:17menosmas
Per Xesc, fa mes de 9 anys

Per al PP, Joan, això deu ser un requisit...

Valoració:21menosmas
Per joan, fa mes de 9 anys

Tant un com l'altre no n'amollen ni mitja en mallorquí

Valoració:29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente