cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
16°

El professorat de l'IES Francesc de Borja Moll exigeix la revocació del nou director per incomplir la normativa

Els docents de l'IES Francesc de Borja Moll abans d'entregar la documentació al registre. | IES Francesc de Borja Moll

Més d’una trentena de professors de l’IES Francesc de Borja Moll han entrat a registre de la Conselleria d’Educació una sol·licitud per tal que es revoqui el nomenament del nou director Juan José Rey Porca, ja que avui dia el seu equip encara no és complet.

El 20 de juny era la data límit perquè el candidat seleccionat comuniqués els membres de l’equip directiu a la Direcció General de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans (annex 6 de la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 25 de març de 2014 per la qual es convoca el concurs de mèrits per a la selecció de directors de centres docents públics no universitaris de les Illes Balears i s’aproven les bases que l’han de regir).

Sol·liciten, així mateix, que es nomeni l’altre candidat, Aquilino Martínez, docent del centre que va superar el procés de selecció i que té equip directiu.

També denuncien que cap dels membres del nou equip directiu varen demanar comissió de serveis al centre i, per tant, no sortien a les llistes provisionals(segons la resolució del 15 de maig http://www.caib.es/govern/archivo.do?id=1916108 s'han de presentar les sol·licituds del 22 al 29 de maig. Al mateix annex no diu que hi hagi un període excepcional per a ocupar càrrecs directius).

No obstant això, sí que surten a les definitives del passat divendres 4 de juliol. Això vol dir que fins el passat divendres a l’IES Francesc de Borja Moll hi havia quatre persones treballant amb documentació tant d’alumnes com de professors quan encara no hi tenien plaça.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa mes de 9 anys

Aquí teniu el famós taller de manipulació sistemàtica del PP. D’aquí han sortit personatges com n’Angelcaído, Alucinado, Biel, etc. Absteniu-vos-en els que tengueu un mínim de sensibilitat ètica

http://iniciativadebate.org/2013/03/16/ya-podemos-ver-el-famoso-correo-del-pp-a-sus-opinadores/

Valoració:4menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (8-7-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:7menosmas
Per otro, fa mes de 9 anys

Lo que habria que exigir a este colectivo adoctrinador es cumplir la ley e impartir el TIL y si no lo hacen fulminarlos. .

Valoració:-3menosmas
Per remigio III, fa mes de 9 anys

Crec que es diu "absolutisme". Aquesta casta feudal no en sap res de ciutadania ni decència ni sentit comú. Ells manen "por derecho de conquista". No en saben altra manera. Ai madrid, si desaparegués el càncer madrid el cos social ho agrairia molt.

Valoració:22menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

@somera... Això mateix anava jo a dir!

Valoració:17menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Si és que les normatives, són pels altres, la Conselleria d'Educació i el Govern, no han de complir cap normativa. ELLS són ELLS.

Valoració:29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente