nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Bauzá als nous reis: «Volem que se sentin estimats i a casa seva, com sempre»

El mandatari balear transmet a Felip VI i Letícia el desig del «poble balear» de seguir acollint-los durant l'estiu

Mentre el lehendari, Iñigo Urkullu, conversa amb el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, el president Bauzá fa fotos amb el seu mòbil acompanyat del president de Madrid, Ignacio González, a la cerimònia de proclamació al Congrés. | J. J. Guillén

El president de Balears, José Ramón Bauzá, ha transmès als nous reis d'Espanya, Felipe VI i Letícia l'interès del «poble balear» que continuïn acudint a Balears durant l'estiu i també en qualsevol altre període de l'any.

En declaracions a RNE, Bauzá ha afirmat que «el poble balear vol seguir comptant» amb la presència de la Família Reial a Mallorca, on han passat durant dècades les seves vacances al Palau de Marivent.

Bauzá ha tingut l'oportunitat de transmetre a la Família Reial aquest missatge en ocasió de la seva estada a Madrid, per a assistir a la proclamació de Felipe VI com a rei d'Espanya. El mandatari autonòmic s'ha mostrat convençut que els nous reis continuaran venint a Mallorca, igual que els reis Joan Carles I i Sofia.

«Volem que se sentin estimats i a casa seva, com sempre», ha afirmat Bauzá, que s'ha mostrat convençut que Felipe VI aportarà a Espanya, gràcies a la seva formació, experiència i al consell del seu pare, uns anys de «tranquil·litat democràtica, prosperitat i, sobretot, il·lusió», una cosa que es necessita l'estat en aquests moments.

Del rei Joan Carles, el president balear ha destacat el seu treball i dedicació a Espanya durant 39 anys. «Ha estat un rei clau per a la democràcia espanyola», ha dit.

Finalment, Bauzá ha qualificat d'«emotives i emocionants» tant la jornada d'ahir, amb el solemne acte d'abdicació del rei, com el jurament i proclamació d'avui de Felip VI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Je, je, je..., fa mes de 9 anys

Que xerri per ell. Volem?
Tant com ell ens estima a nosaltres!

No ho aconseguiràs Sr. Bauzá.

Valoració:-1menosmas
Per Guillem., fa mes de 9 anys

En Mas no hi es, serà a Can Felip?

Valoració:-2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 9 anys

Per els seus comportaments, seran tan estimats com tù, de tutupp, apotecari compatible s.a.
Crec que un bon comensament seria demanar perdò a XÀTIVA, sinò seguiran els Borbons cap-per-avall.
Una salutaciò antiga, ¡SALUT I REPÙBLICA ¡

Valoració:1menosmas
Per patètic, fa mes de 9 anys

Bauzá, talment un guiri!

Valoració:0menosmas
Per marratxiner, fa mes de 9 anys

Bauzá, a ca teva tu no convides ningú, tio que ets més afarradet... de fet a la armàcia cobrs el paper d'embolicar i tot...

Valoració:5menosmas
Per bernadet, fa mes de 9 anys

Esper que el nou rei ens seguesqui honorant amb la seva presència cada estiu. Ben segur que sempre serà benvingut.
Visca Felip VI i visca Espanya!

Valoració:-19menosmas
Per TALIBAUZÁN, XUPA AQUESTA!, fa mes de 9 anys

TALIBAUZÀN XUPA AQUESTA: ESPPANYA 0 - XILE (INDEPENDENT D'ESPANYA DES DEL 1818) 2
HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Oe oe oe oe oeeeeee oeeeeeeeeeeee
Lang leve Holland!
Visca Holanda!
¡Viva Chile!
Visca Xile!
Visca Mallorca!
Visca Catalunya!

Valoració:16menosmas
Per Benvi, fa mes de 9 anys

No oblidem que ben a prop del tirà Bauzá hi havia uns altres impresentables del psoE com González i Rodríguez (Zapatero). La traïció del psoE no hauria de ser ocultada per un a-normal com Bauzá.

Valoració:10menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 9 anys

DI-VER-SI-TAT, és que algú li hauria de contar al nou rei, si ningú ho ha fet encara, de quin peu es calça el president que patim a les Illes Balears. Des dels seus negocis compatibles, passant per anomenar consellers d'educacó a gent que no en té ni idea i acabant per l'odi visceral que té a la llengua pròpia de les Balears. A veure si li fa una estirada d'orelles o li fa el buit d'una vegada, que ben merescut s'ho té.

Valoració:11menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (19-6-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente