muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Mesa Sectorial d'Educació marcada per l'escepticisme

La consellera d'Educació, Joana Maria Camps, torna a presidir aquest dimecres una Mesa Sectorial per parlar de distints temes laborals i eminentment tècnics. També està previst que es posi damunt la taula un possible calendari amb qüestions que s'obren a la negociació.

Tanmateix, tot i les bones paraules, l'escepticisme de la part sindical que serà present a la trobada és gran, i sospiten que els membres del Govern només cerquen fer-se la foto amb els representants dels docents.

D'aquesta forma, la "confiança" en com es desenvoluparà tot "no està en uns nivells molt alts" després de com han anat les últimes reunions sectorials. En aquest sentit la comunitat educativa reclama al Govern "fets i no paraules", per posar en marxa l'entesa que permeti avançar en la solució al conflicte, plenament vigent als centres.

Mentre a l'STEI critiquen que els últims esdeveniments, com la vaga de fam de Jaume Sastre, han fet palesa la falta de cintura política del president Bauzá, a la Federació de l'Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) consideren que els únics interlocutors vàlids per a l'Executiu són entitats afins i poc representatives, com el Círculo Balear o la Fundació Jaume III, "prioritzant-les per davant de la comitat educativa. Mai han volgut una negociació real", destaquen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Avergonyida, fa mes de 9 anys

Bauzá ha guanyat! Va dir que l'Assemblea de Docents havia passat per damunt dels sindicats i aquests s'han aquietat a una convocatòria per aparentar diàleg. L'han feta com en parreta!
Què té aquesta terra nostra?
Ara la de sempre tornarà plorinyar com una font pels racons i repetirà que vol dimitir... amb el culet untat de cola de fuster.
Quin oi em fan aquest buròcrates del sindicalisme!
Sort de l'Assemblea de Docents!
MESTRES, NI UNA PASSA ENRERE!

Valoració:0menosmas
Per Perdonin que me fiqui, fa mes de 9 anys

Si no van a les reunións, els del PP tendràn la excusa perfecta per dir que els docents no volen negociar. Jo també crec que s´ha de fer acte de presència.

Valoració:3menosmas
Per D., fa mes de 9 anys

Com a afiliat de l'STEI opin que s'hi ha d'anar, faltaria més.
Altra cosa és que les qüestions motiu de la vaga es tractin entre els comitès de vaga i la Conselleria (com he llegit que ha reclamat l'STEI), que és com ha de ser.

Valoració:7menosmas
Per Jordi, fa mes de 9 anys

Jaume Sastre ha fet la vaga de fam perquè la seva proposta d'aprovat general no va sortir endavant. Típic d'ell, no acceptar les altres opinions i/o estratègies. I en aquesta ocasió ha optat per fer aquesta acció per retroalimentar el seu ego enlloc d'insultar i calumniar al seu web del lobby per la independència tots els que opinaven que l'aprovat general era contraproduent.

I ara començau a posar punts negatius.

Valoració:-2menosmas
Per Coherència, fa mes de 9 anys

COHERÈNCIA, SI US PLAU!
Jaume Sastre ha fet vaga de fam amb una petició molt concreta a José Ramón Bauzá: reprendre les negociacions amb el COMITÈ DE VAGA, L'ASSEMBLEA DE DOCENTS I ELS SINDICATS. A les 10 h del matí de dilluns (Sastre no abandonà la vaga fins a les 16:30 h) la Consellera convocava la Mesa Sectorial.
Si els sindicats que varen donar suport a Jaume Sastre i, per tant i tàcitament, a la seva petició, s'asseuen amb la consellera i no exigeixen que es convoqui l'ens que té la representativitat i la legitimitat negociadora (el comitè de vaga on hi és present l'Assemblea i els Sindicats) cometran un acte d'esquirolatge.
Bauzá deia que volia diàleg i quan li proposaren va recular. Esperem que els sindicats, que parlen d'unitat d'acció, no siguin tan hipòcrites. Que el govern vulgui dividir és normal. Que ho acceptin els sindicats és claudicar i rompre l'onada verda que és cosa de tots. ¿Cal recordar que la vaga indefinida no està desconvocada, sinó suspesa, i que per tant qui s'ha d'asseure és el comitè de vaga i no la mesa negociadora?

Valoració:4menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Si hagués estat pels sindicats, tots, ja faria estona que haguessin acotat el cap i els haguessin "colat" qualsevol cosa. S'apuntaren a les vagues i a les manifestacions, perquè sinó l'assemblea els passava pel damunt. No el agrada a la conselleria negociar amb l'assemblea de docents, ni amb el comitè de vaga, perquè saben que no els convenceran de res.

Valoració:17menosmas
Per jrbs, fa mes de 9 anys

Als sindicalistes no els fa nosa l'Assamblea, ni a l'Assamblea els sindicalistes: Son el mateix, treballadors preparats per ensenyar i instruir, no politics corruptes..
El que "fa nosa", tan al sentit comú i a la inteligencia, és la manipulació bausanica de l'ensenyament. El darrer punt de l'ordre del dia de la reunió, propossat pels politics del PP corruptes: FER CURSOS PER ADAPTAR ELS PERSONAL DOCENT AL TIL, ofen la inteligencia, promulgar el TIL fa mes d'un any, i ara dir als docents en que consisteix. Peor, IMPOSSIBLE!!

Valoració:22menosmas
Per Ferran, fa mes de 9 anys

Es curioso lo mal que estáis algunos radicales... Es decir, teóricamente el Sr. Sastre( el mismo que insulta públicamente a todo el que no tiene ideas intolerantes como las suyas) estaba en huelga de hambre porque no se sentaban a negociar... evidentemente es mentira, ahí están negociando.
Pero más grave aún es que muchos que apoyáis a este señor totalitario, ahora no queréis que se negocie.. kafkiano.
Ahora, en este rinconcito vuestro, poned muchos negativos, pero sabéis ( sólo los que tenéis algo de capacidad intelectual y reflexiva) que tengo razón.

Valoració:-2menosmas
Per Xesca, fa mes de 9 anys

Si els sindicats accepten aquesta Mesa fan el joc al PP. Es veu que l'Assemblea de Docents, l'ens que aglutina tot el col·lectiu de manera no sectària, fa tanta de nosa als professionals de la representació com a Bauzá. Hi ha, a més, el Comitè de Vaga que, en situacions com l'actual (amb una vaga vigent) té, des del punt de vista jurídic, la representativitat.
Si els sindicats posen el culet a la cadira només tenen un nom: ESQUIROLS!

Valoració:4menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Ni tampoc volen negociar ara. Només fer un poc de propaganda per partir de vacances amb la rialla d'orella a orella i anar a escortar les darreres instruccions del culo balear.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente