algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Bauzá constata que l'Assemblea de Docents ha superat els sindicats i per això no hi ha cap «interlocutor vàlid»

Autoritats, amb Bauzá al capdavant, a la inauguració d'aquesta infraestructura a Son Cladera. | M.À.C.

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha assegurat aquest dilluns que els sindicats «han estat superats» per l'Assemblea de Docents a l'hora de tractar el conflicte educatiu generat per la imposició del Tractament Integrat de Llengües (TIL). Per això, ha indicat Bauzá, no hi ha un «interlocutor vàlid».

El cap de l'Executiu ha defensat que el Govern «segueix negociant» des de la base de l'aplicació del trilingüisme, i que en la Conselleria «han estat asseguts des de l'inici», sense entrar al detall de si ordenarà cap acostament, especialment tenint en compte el delicat estat de salut del docent en vaga de fam Jaume Sastre.

Bauzá ha fet aquestes consideracions en la inauguració de la passarel·la per a vianants i el nou baixador de Can Foradí, al que han assistit també el batle de Palma, Mateo Isern.

A l'acte també hi han acudit el conseller d'Agricultura, Medi ambient i Territori, Biel Company, el tinent de batle de Medi Ambient a Cort, Andreu Garau, i la presidenta de l'Associació de Veïns de Son Cladera, Isabel Font, entre altres autoritats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Precioso, fa mes de 9 anys

Ostres ... si hi ha més autoritats que escalons!

Valoració:1menosmas
Per Quin maldecap, fa mes de 9 anys

Aquest suposat Sr. Bauzá no fa més que repetir l'argumentari que li ha enviat la FAES com un lloro. Ni per això té personalitat. És un mosso de Madrid que ha d'aguantar totes les llosques. Mentides i manipulació. Però Madrid tampoc no paga traïdors, així que el càrrec de ministre el veurà d'assegut i haurà de seguir venent aspirines entre l'odi de tots els mallorquins

Valoració:18menosmas
Per Precioso, fa mes de 9 anys

Jolín... ¡si hay más autoridades que peldaños!

Valoració:0menosmas
Per Infraestructura al nivell del president, fa mes de 9 anys

Un president que inaugura una "infraestructura" tan espaterrant no pot ser mala persona, he, he, he...
(Jo també he hagut de llegir la notícia dues vegades per identificar la "infraestructura" inaugurada).

Valoració:12menosmas
Per Joselito Ramoncín Madrileñufín, fa mes de 9 anys

ETS ÚNIC, JAUME!
SENY, PIT I COLLONS!
Gràcies a tu, prop del 90% dels centres rebutgen el nyarro espanyolista del TIL.
Gràcies a tu, els feixistarros esppanyols se n’han duit la reculada electoral més gran en trenta-cinc anys.
I això només és l’aperitiu de la que els espera l’any que ve.
GRÀCIES JAUME SASTRE!

Valoració:17menosmas
Per Joan, fa mes de 9 anys

Sr president no s'excusi, amb polítics com vostè Aquesta comunitat no va a cap lloc, espero que en els propers comicis hi hagi persones del seu partit amb més ànsies de DIÀLEG i d'idees perquè aquestes illes siguin un gran país i no una colònia .

Valoració:15menosmas
Per Ja ho val, fa mes de 9 anys

Està clar, no hi interlocutos valits... per això en Josegorron va cercar una persona amb una experiència en educació i amb una gran capacitat de diàleg.
Per això mateix, la consellera du que els mestres no són les persones adequades per parlar de amteria educativa, alomillor el que no es fa ve des del govern és negociar amb el col·legi de farmeceutics el curriculum educatiu de les illes Balears.
Per cert, avui he vist una notícia que diu que els diplomats en magisteri ara podràn demanar per regentar farmàcies...

Valoració:20menosmas
Per Brutal aquesta gent!!!, fa mes de 9 anys

El partit d'aquest senyor PP (per mà del ministre de justícia, ja ja!!!) ha indultat a un fill d'un regidor del PP que és guàrdia civil. Sabeu què havia fet? Gravar mentre un amiguet seu abusava sexualment d'una dona de 60 anys i, en lloc d'ajudar-la, la va gravar i se'n va enriure. Quan un passatger del metro la va anar a ajudar encara el van agredir. Com que aquest guàrdia civil!!! hagués perdut la plaça, en Gallardon l'ha indultat. Aquesta és la gent del PP! Qui els pot votar??? No ho puc entendre!!! Molta gomina i però res més! Sort que els queda un any!
Ho trobareu a qualsevol diari.

Valoració:26menosmas
Per Joan, fa mes de 9 anys

Sr Presidente no se excuse, con politicos como Vd. Esta comunidad no va a ningun sitio, espero que en los proximos comicios haya personas de su partido con mas ansias de DIALOGO y de ideas para que estas islas sean un gran pais y no una colonia.

Valoració:0menosmas
Per Guifré, fa mes de 9 anys

El president de govern inaugurant una passarel·la per a vianants? He hagut de llegir aquesta informació dues vegades.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente