algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

«L'intransigent i arrogant Govern és el principal obstacle per solucionar el conflicte educatiu»

Els diputats econacionalistes mostren cartells al Parlament amb imatges de la gran manifestació per l'educació a Palma. | Anabel Gil.

MÉS considera que el Govern de José Ramón Bauzá ha demostrat la seva "intransigència" i la seva "arrogància" en una pèssima gestió del conflicte educatiu, i agraeix la lluita del professor Jaume Sastre i també la decisió de cloure la vaga de fam per continuar treballant en aconseguir una educació pública digna, de qualitat i inclusiva.

La portaveu adjunta del grup parlamentari econacionalista, Fina Santiago, ha destacat la “fortalesa” del docent, que segons el seu parer ha demostrat la "feblesa política, intel·lectual i moral" de l'Executiu popular, que just es comporta com un "obstacle".

Un dia després d'acabar l'acció reivindicativa de Sastre, Santiago ha lamentat el fet que “tenim un Govern intransigent, presidit per una persona que es nega a dialogar amb la comunitat educativa quan aquesta demana ser escoltada pel màxim representant del Govern”.

“Tenim un Govern arrogant que gaudeix demostrant el seu poder davant la comunitat educativa, ja que convoca els sindicats només quan Jaume Sastre decideix acabar la vaga de fam”, afirma la diputada per a qui la consellera d'Educació, Joana Maria Camps “està amortitzada políticament”.

“És el president Bauzá qui ha de fer el gest de dialogar amb els membres i amb els representants de la comunitat educativa per cercar solucions al conflicte que ha afectat el curs escolar que ara acaba”, creu la portaveu adjunta de la coalició, qui veu en l'estiu un bon moment “per iniciar aquest diàleg”, amb la fita marcada que l’inici del curs 2014-2015 sigui normal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jrbs, fa mes de 9 anys

En "JOSEGORRON" HA ANOMENAT QUALCÚ PER AQUÍ A BAUZÀ... molt i encartada denominació, va aprendrer molt, de mangonejar, i ara se prepara per enganyar de nou a tot hom, de cara a les properes eleccions...

Valoració:-1menosmas
Per mallorquín, fa mes de 9 anys

Sastre erigido como líder mesiánico del facherio pancatalanista más xenófobo es lo mejor que nos podía pasar a los demócratas de Mallorca.

Ya no engañáis a nadie. Ultras inmorales.

Valoració:0menosmas
Per S´Agaró, fa mes de 9 anys

El PP talibá ja tufeja massa. S´ha d´enterrar amb prestesa.

Valoració:6menosmas
Per de PPena, fa mes de 9 anys

Interessant reflexió anticatalufet, amb fonament i elaborada, no importava tan llarga, però en Josegorron estarà content de tu.
Enhorabona!!

Valoració:8menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Penosa la actitud catalufoide, además de plastufoide

Valoració:0menosmas
Per Ja ho val, fa mes de 9 anys

Està clar, no hi interlocutors vàlids... per això en Bauzá va cercar una persona amb una experiència en educació i amb una gran capacitat de diàleg per ser la Consellera.
Per això mateix, la consellera diu que els profesors i mestres no són les persones adequades per parlar de materia educativa, alomillor el que no es fa bé des del govern és negociar amb els mestres, haurien de fer-ho amb el col·legi de farmeceutics (millor nomès amb l'apotacari del Pont d'Inca) per concretar el curriculum educatiu de les illes Balears.
Per cert, avui he vist una notícia que diu que els profesors de secundaria i diplomats en magisteri ara podràn demanar per regentar farmàcies,jo he pensat que era el més consellable, vist que els farmecèutics ara inventen decrets en educació...

PD: Gràcies Jaume Sastre.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente