algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El PP critica que l'oposició faci les rodes de premsa «en comú»

5325
La parlamentària del PP, Marga Prohens, en una intervenció a l'hemicicle. | Pere Bota.

La portaveu adjunta del PP al Parlament, Marga Prohens, posà en qüestió la sol·licitud dels grups de l'oposició, PSIB i MÉS, de plantejar un ple extraordinari per debatre sobre el Decret de tractament integrat de llengües (TIL), quelcom que el Govern «duu un any» debatent amb ells, i criticà que «tenen una estratègia comuna, un programa comú i ara fins i tot fan les rodes de premsa en comú».

La portaveu adjunta considerà que és «bastant trist» que l'oposició celebràs ahir una roda de premsa conjunta per a exigir la celebració de plens extraordinaris, quan «saben» que se celebraran, igual que va passar l'any passat.

«L'activitat parlamentària al juny i juliol està a ple rendiment», assegurà Prohens, qui criticà que els líders del PSIB i MÉS, Francina Armengol i Biel Barceló, no compareguessin en roda de premsa la passada setmana, quan el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) va sentenciar que el càrrec del president de Balears, José Ramón Bauzá, és compatible amb la propietat de la seva farmàcia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Es clar tan sols els peperos van tots sols.Ni escolten ningu. Ni parlen amb ningu. Ni negocien amb ningu.Els ho fan sols, menys el cobrar.

Valoració:2menosmas
Per Arnau, fa mes de 9 anys

Davant la familia "monster" cal unitat i fermesa!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente