algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Els docents conjuguen festa i debat educatiu a Palma

Acte de les famílies d'alumnes a Manacor. | Guillem Mas

Aquest dimarts 17 de juny, el 'Docència BaleArt Tour' de l'Assemblea de Docents fa una aturada a la plaça dels patins de Palma, per tractar certes qüestions educatives des d'un punt de vista una mica més lúdic i festiu que l'habitual.

Els actes començaran cap a les 17.30 hores, i inclouran trucs de màgia, i distints tallers, entre els quals hi ha contacontes, castells, cançons i jocs dansats amb Jaume Barceló, i un de dansa moderna.

Entre les 19.30 i les 21 vendrà la part seriosa i amb més contingut, amb una taula rodona on representants de la Plataforma Crida, COAPA, l'associació d'inspectors d'Educació i l'Assemblea de Docents, tractaran d'explicar 'El perquè del conflicte educatiu'.

Un cop esgotat el temps del debat serà l'hora de la ballada popular, amb Al Mayurqa i Aires del Pla de Marratxí.

Per acabar se celebrarà un sopar de germanor amb aportacions de l'associació de mares i pares d'alumnes del CEIP Aina Moll i de tots els participants a la vetllada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Arnau Sorell, fa mes de 9 anys

Gracis per sa rectificació de sa notici.

Valoració:2menosmas
Per Arnau Sorell, fa mes de 9 anys

Solicit una rectificació per part des diari, ja que la informació no es correcte. Ses families de CEIP Aina Moll NO SON SES QUE FAN SES APORTACIONS AN ES SOPAR DE GERMANOR, les fa S' AMPA Aina Moll, de la qual NO HI FORMAM PART TOTES SES FAMILIES, NI MOS HI SENTIM REPRESENTADES .Adjunt comunicat de s'Ampa AIma Moll: Benvolguts socis i sòcies,

En compliment de l'acord près a la darrera Assemblea Ordinària de dia 29 de maig, us adjuntam informació sobre el DocÈncia BaleArt Tour (DÈBAT) que es durà a terme el proper dimarts, dia 17 de juny, a la plaça dels Patins, a partir de les 17,30 h.
Així mateix, atès que la redacció del cartell pot donar lloc a confusió, recordar-vos que per al sopar de germanor amb què conclou l'acte, cal que cadascú porti el seu menjar, i que l'aportació de l'AMPA del CEIP AINA MOLL consisteix en ensaïmades per a les postres, tal com acordàrem a l'esmentada Assemblea.

Atentament,

AMPA CEIP AINA MOLL I MARQUÈS

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente