algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

La Facultat d'Educació de la UIB reclama al Govern que reprengui urgentment la negociació amb la comunitat educativa

Bauzá i Gómez saluden l'exconseller Pep Ignasi Aguiló durant la presa de possessió de Llorenç Huguet com a rector de la UIB. | Pere Bota.

La Junta de la Facultat d’Educació de la Universitat de les Illes Balears (UIB) reclama al Govern que negociï urgentment, per posar punt a la "situació de conflicte permanent", obert entre els responsables de la Conselleria d’Educació i els treballadors que depenen d'ella, amb la fita que el pròxim curs escolar comenci amb la major normalitat possible. 

Segons afirmen els responsables de formar els futurs educadors a un manifest, el context d'enfrontament que s'ha viscut enguany a l'arxipèlag ha generat i genera "importants disfuncions" al sistema educatiu, i consideren que això no es pot perllongar més en el temps.

"Acaba ara un curs i no sembla que hi hagi una solució al conflicte plantejat. El conjunt de la comunitat educativa no pot seguir patint aquesta problemàtica i iniciar un nou curs amb tantes incerteses", afirmen els caps de la Facultat d'Educació de la Universitat.

En concret, asseguren que l'enrarit clima als centres "perjudica la qualitat de l’educació com també els seus agents: famílies, alumnat, professorat i la mateixa Administració educativa", i alerten que amb les dades de rendiment acadèmic i abandonament escolar que es registren a la nostra comunitat, "no és admissible que la situació es continuï degradant encara més".

Així mateix, destaquen que "l’opció per un sistema educatiu de qualitat només es pot fer amb l’acord i complicitat de tota la comunitat educativa. Altres tipus d’estratègies que no comptin amb aquests agents -en referència al TIL- estan abocats al fracàs i a generar encara més deteriorament del sistema", conclouen. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Qui riu l´últim, riu millor. Fins aviat., fa mes de 9 anys

De què se'n riu, Sr. president, de què se'n riu, de què se'n riu?
Si al cap i a la fi sou el pal major d'un vaixell que se'n va en orris. Q.C.

Valoració:1menosmas
Per Qui riu l´últim, riu millor. Fins aviat., fa mes de 9 anys

De qué se rie, Sr. presidente, de qué se rie, de qué se rie?
Si al fin y al cabo Ud. es el palo mayor de un barco que se va a pique. Q.C.

Valoració:0menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Repremgui ????????
SI NO HAN PARLAT MAI EN NINGÚ, NINGÚ, tan sol feren un poc el paripé.

Valoració:13menosmas
Per ., fa mes de 9 anys

Però aquest Govern no fa cas a la UIB ni a les altres universitats i el Sirculo Valear i la Fundación Jaime Tercero son el seu referent cultural i educatiu.

Valoració:18menosmas
Per mallorquin, fa mes de 9 anys

Que pesadez de intransigentes...

Valoració:0menosmas
Per RESISTÈNCIA ANTIESPANYOLA, fa mes de 9 anys

Comunicat de la Resistència:

Davant la propera celebració del Campionat Mundial de Futbol, ​​al Brasil, volem fer algunes consideracions sobre la participació de l'autodenominada selecció espanyola de futbol, ​​a la qual des de fa alagunos anys, ells mateixos diuen la vermella, usurpant i plagiant la denominació històrica de la Selecció de Xile, que hauria de ser l'única legitimada per portar tal sobrenom, ja que és la primera que el va utilitzar.

Feta aquesta petita, però no menys important puntualització, volem mostrar el nostre desacord amb la presència en aquesta competició esportiva, d'una selecció que no representa les diferents sensibilitats nacionals de l'autodenominat estat espanyol, sinó que forma part de l'estructura posada en marxa des del poder feixista per crear un corrent d'opinió que afavoreixi la creença en un suposat esperit unitari comú, que serveixi, com tantes altres estructures, socials, culturals, esportives, etc.de columna per sustentar la fal · làcia d'una sola nació, d'un sol sentir , d'una sola estructura, en definitiva d'una sola manera de pensar, tesi sempre defensada (quan no directament imposada), des del centralisme espanyolista i les seves forces polítiques més reaccionàries (PSOE, pp, upyd, ciutadans, la Falange, etc.) .

Aquesta selecció representa doncs, a un estat que ha demostrat sobradament la seva nul · la capacitat de tolerància i respecte cap a les diferents sensibliidades i cap a la varietat de pobles i nacions que estan sota el jou dels sectors imperialistes que defensen la continuïtat del règim espanyolista, sense atendre a les justes reivindicacions dels pobles que reclamen la llibertat, la Independència, i la consecució d'una demcoracia veritable.

La farsa actual, basada en un sistema anquilosat, monolític, estructurat actualment al voltant d'un esquema de torn de partits (PSOE, pp), que en realitat amaguen una mateixa forma de governar, un pacte tàcit per repartir temporalment el comandament, (mentre de cara a la galeria aparenten llançar-se els trastos), per així seguir al poder sine die.

D'aquesta manera, es garanteixen estar eternament a la poltrona, sense atendre les reclamacions dels pobles que pateixen les conseqüències de les seves nefastes polítiques basades en la corrupció, els escàndols, robatoris, tripijocs, etc. perpetrats per gran part de la popularment coneguda com "casta" política.

Per tot això, des de la Resistència volem fer una crida a les organitzacions implicades en aquest esdeveniment, en aquest cas la FIFA, perquè mostri una major sensibilitat davant el desig cada dia més intens per part de les nacions, de tenir accés amb les seves pròpies seleccions esportives, en aquest cas de futbol, ​​a les competicions de cada esport, sota la seva pròpia bandera, sense haver de competir sota bandera d'un estat fallit que no reconcoce el dret d'autodeterminació dels pobles, manté la submissió i tanca tota possibilitat de avançar en els Processos de Construcció nacional d'aquests pobles i nacions.

Nosaltres els Pobles, cridem a les portes de la Comunitat Internacional, perquè a través dels seus organismes supranacionals (ONU, UNESCO, etc.) Advoquin pels drets de nacions com Catalunya, Euskal Herria, Galiza, Canàries, etc., Que demanen , amb més força cada vegada, el final de la colonització espanyola.

Demanem a la comunitat internacional el suport i el respecte a les nostres justes reivindicacions en uns moments crucials, històrics i il · lusionants en el camí emprès cap a la llibertat.

Valoració:6menosmas
Per RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA, fa mes de 9 anys

Comunicado de la Resistencia :

Ante la próxima celebración del Campeonato Mundial de Fútbol , en Brasil, queremos realizar algunas consideraciones sobre la participación de la autodenominada selección española de fútbol, a la que desde hace alagunos años, ellos mismos llaman la roja, usurpando y plagiando la denominación histórica de la Selección de Chile, que debería ser la única legitimada para llevar tal sobrenombre, ya que es la primera que lo utilizó.

Hecha esta pequeña , pero no menos importante puntualización, queremos mostrar nuestro desacuerdo con la presencia en esa competición deportiva, de una selección que no representa a las distintas sensibilidades nacionales del autodenominado estado español, sino que forma parte de la estructura puesta en marcha desde el poder fascista para crear una corriente de opinión que favorezca la creencia en un supuesto espíritu unitario común, que sirva, como tantas otras estructuras, sociales, culturales, deportivas, etc.de columna para sustentar la falacia de una sola nación, de un solo sentir, de una sola estructura, en definitiva de una sola forma de pensar, tesis siempre defendida ( cuando no directamente impuesta ), desde el centralismo españolista y sus fuerzas políticas más reaccionarias ( psoe,pp,upyd, ciudadanos, la Falange, etc.).

Dicha selección representa pues, a un estado que ha demostrado sobradamente su nula capacidad de tolerancia y respeto hacia las distintas sensibliidades y hacia la variedad de pueblos y naciones que están bajo el yugo de los sectores imperialistas que defienden la continuidad del régimen españolista , sin atender a las justas reivindicaciones de los pueblos que reclaman la libertad , la Independencia, y la consecución de una demcoracia verdadera.

La farsa actual, basada en un sistema anquilosado, monolítico, estructurado actualmente en torno a un esquema de turno de partidos (psoe,pp), que en realidad esconden una misma forma de gobernar, un pacto tácito para repartirse temporalmente el mando, (mientras de cara a la galería aparentan tirarse los trastos ), para así seguir en el poder sine die.

De esta manera, se garantizan estar eternamente en la poltrona , sin atender a las reclamaciones de los pueblos que sufren las consecuencias de sus nefastas políticas basadas en la corrupción, los escándalos, robos, chanchullos, etc. perpetrados por gran parte de la popularmente conocida como "casta" política.

Por todo ello, desde la Resistencia queremos hacer un llamamiento a las organizaciones implicadas en este acontecimiento, en este caso la FIFA, para que muestre una mayor sensibilidad ante el deseo cada día más intenso por parte de las naciones, de tener acceso con sus propias selecciones deportivas , en este caso de fútbol, a las competiciones de cada deporte, bajo su propia bandera, sin tener que competir bajo bandera de un estado fallido que no reconcoce el derecho de autodeterminación de los pueblos , mantiene el sometimiento y cierra toda posibilidad de avanzar en los Procesos de Construcción nacional de dichos pueblos y naciones.

Nosotros los Pueblos, llamamos a las puertas de la Comunidad Internacional, para que a través de sus organismos supranacionales ( ONU, UNESCO,etc.) aboguen por los derechos de naciones como Catalunya , Euskal Herria, Galiza, Canarias, etc., que demandan, con mayor fuerza cada vez, el final de la colonización española.

Pedimos a la Comunidad Internacional el apoyo y el respeto a nuestras justas reivindicaciones en unos momentos cruciales , históricos e ilusionantes en el camino emprendido hacia la libertad.

Valoració:0menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

I amb quí han de negociar ?
I que han de dir ?
Si no es mouen del mateix redol.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente