algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

PSIB i MÉS inicien accions per esclarir la suposada contractació irregular de la companya de Sansaloni

PSIB i MÉS han anunciat aquest dilluns que iniciaran accions perquè s'aclareixi la contractació presumptament a dit de la parella sentimental del conseller de Salut, Martí Sansaloni, a l'Hospital Son Llàtzer, per poder suposar «tracte de favor en la contractació pública».

Segons ha explicat en roda de premsa el portaveu adjunt del PSIB, Vicenç Thomàs, actualment «no hi ha oberta una borsa de contractació» i si s'ha realitzat la contractació, al Govern haurien d'«entrar en un procés per a aclarir la informació».

Per la seva banda, la portaveu adjunta de MÉS, Fina Santiago, ha assenyalat que realitzaran preguntes i sol·licitaran la «documentació necessària» i que quan tinguin la «informació oficial» veuran què es fa.

En aquest sentit, la també diputada econacionalista ha asseverat que si es constata que «hi ha tracte de favor» seria una «situació greu».

Des del PP, la portaveu parlamentària Mabel Cabrer ha assenyalat que des de la Conselleria de Salut s'han donat «totes les explicacions», motiu pel qual s'ha remès al mateix departament comandat per Sansaloni. Així mateix, Cabrer ha defensat que tot s'ha realitzat «dins la legalitat» i des del grup han donat el seu «màxim suport» a Sansaloni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.