algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

Mallorca encén espelmes en suport a la vaga de fam de Jaume Sastre

Més d'un centenar de persones van participar dissabte a vespre en un recital poètic i de cançons en suport a la vaga de fam de Jaume Sastre. | T. Martí

Després d'un mes de vaga de fam, Jaume Sastre continua arreplegant suport en la seva lluita en defensa de l'educació. Si aquesta setmana Ciutadella ja va fer una gran encesa d'espelmes en suport al professor, avui serà el torn de Palma i nombrosos pobles de la part forana.

En concret, s'han convocat un total de 14 concentracions amb espelmes a les places de cada poble per tal de reclamar “diàleg” a José Ramón Bauzá, president del Govern. Totes les protestes, pacífiques i silencioses, es faran simultàniament a les 21:00 hores.

A Palma la concentració es farà a la plaça de la Porta Pintada (entre la plaça d'Espanya i sant Miquel). Les protestes a la part forana es faran als següents llocs: a Felanitx, a la plaça de la Font; a Llucmajor, a la plaça de la vila; a Manacor, a la Plaça de sa Bassa; a Marratxí, a la plaça de l'Ajuntament; a Pollença, a la plaça Major; a l'Arenal, a la plaça Major; a Sa Pobla, també a la plaça Major; a Sant Joan, a la Plaça del Centro; a Santa Maria, a la Plaça de la vila; a Sencelles, davant l'Ajuntament i a Sineu, a la plaça de la vila.

Poemes en suport a la vaga de fam
D'altra banda, la Casa Llarga, on Sastre du a terme la vaga de fam, va acollir dissabte a vespre un cocert/recital poètic en suport a la seva lluita. L'acte, amb el títol Poemes a la llibertat, cançons republicanes, va comptar amb les actuacions de Biel Majoral, Bartomeu Mestre Balutxo, Delfí Mulet i Biel Oliver Torres, que interpretaren peces i poemes de Guillem d'Efak, Pere Capellà i Vicent Andrés Estelles, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

En Jaume Sastre és un heroi i un mite en la Història de la resistència de Mallorca al colonialisme espanyol.
FORÇA JAUME SASTRE!

Valoració:1menosmas
Per ¡que coma!, fa mes de 9 anys

No son "espelmes" ni "suports" lo que necesita este hombre. Seria de agradecer que todos los que de una manera o de la otra le dan ánimos le quitaran de la cabeza esta estuoidez. Solo una pregunta, ¿cuántos han dejado de comer por la "causa"?. Evidentemente, ninguno. Camisetas verdes, todas las que quieras pero dejar el plato, ni hablar.

Valoració:0menosmas
Per Amadeus, fa mes de 9 anys

Sentit comú no significa fotre o anar a fer mal a la gent!
Ni destruir el territori i la cultura!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente