lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
14°

Pimeco critica les mesures de liberalització de Rajoy

5211
Pimeco reclama a Madrid que “no es fiqui” en la regulació de les zones de gran afluència turística, que ja contempla l'avantprojecte de Llei de Comerç balear. | Arxiu

L'Associació del petit i mitjà comerç de Mallorca (Pimeco) ha mostrat aquest dissabte la seva “preocupació” per les mesures de liberalització comercial plantejades pel Govern Rajoy. La patronal considera que les mesures, incloses en el nou pla per fomentar el creixement, es troben “clarament orientades a afavorir les grans superfícies a costa de reduir la competitivitat del petit i mitjà comerç”.

Pimeco, en concret, fa referència a les línies plantejades per Madrid al voltant del petit comerç que inclouen potenciar el binomi comerç-turisme, a través de l'extensió de les zones de gran afluència, i eleminar les barreres normatives que frenen la inversió.

La patronal, encara que demana “cautela”, mostra el seu temor a “una nova envestida del Govern Central en contra de les competències de les comunitats autònomes en matèria de comerç interior”. En aquest sentit, reclamen a Madrid que “no es fiqui” en la regulació de les zones de gran afluència turística, que ja contempla l'avantprojecte de Llei de Comerç balear.

Regulació de comissions
D'altra banda, els representants del comerç mallorquí consideren “encertada” la mesura per reduir les comissions interbancàries que s'apliquen a les operacions comercials amb targeta. Amb tot, conclouen que “la singularitat del comerç mallorquí no pot quedar sotmesa a macro polítiques estatals”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per spain is pain, fa mes de 9 anys

No puc amb aquesta gent del petit comerç, senyor SErvera, etc.. Sempre voten PP, que sempre els perjudica, però tornen votar el PP, que els torna perjudicar...
Aquest exercici de masoquisme, i auto-flagel·lació és fruit de la manca de crítica existent a MAllorca.
Quan arribin les eleccions, els tornaran prometre qualsevol cosa i torna-m'hi.

Valoració:3menosmas
Per Amadeus, fa mes de 9 anys

Ara vos n´adonau, quan sabeu ben bé què el pitjor enemic del petit comerç és el PP. El fanatisme de molts comerciants no els deixa veure més enllà, i tots hem de patir aquestes polítiques inhumanes del PP!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente