cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Llum d'esperança contra l'immobilisme de Bauzá

Crida a omplir d'espelmes les places dels pobles en favor del diàleg educatiu.

Llum d'esperança contra l'immobilisme del president José Ramón Bauzá després d'un mes de vaga de fam del docent Jaume Sastre. Aquest diumenge el grup de suport a l'activista ha convocat una encesa d'espelmes davant de tots els ajuntaments i places dels pobles de les Illes per reclamar un acord entre executiu i sector educatiu.

L'encesa d'espelmes es farà a partir de les 21 hores i els convocants animen a fer-la a un indret significatiu dels pobles perquè tingui major visibilitat.

Sastre arriba avui al mes de dejuni i segons l'última anàlisi de sang que hapublicat al seu bloc ja es comencen a notar efectes importants de la vaga de fam a l'organisme. La glucosa, el potassi i la transferrina ja estan per sota dels nivells mínims i l'àcid úric s'ha disparat, ja que en aquests moments el cos ha començat a cremar proteïna muscular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Col·lectiu Es Tallant, fa mes de 9 anys

L'encesa d'espelmes a s'Arenal serà diumenge a les 21h a la plaça Major.

+ info:

www.facebook.com/EsTallant
www.twitter.com/EsTallant

estallant a gmail punt com

Valoració:-1menosmas
Per Ha, ha, ha!, fa mes de 9 anys

@Pep (Gonella?)

Bon exemple poses: "es nostros polítics". Models de llengua... Ha, ha, ha!

Valoració:2menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

Escriure dins un diari electrònic a un públic illenc, i fer-ho amb estándart me deprimeix.

Així es com defensau sa nostra llengua ? feis d'una eina per entendre-mos tots una eina d'ús diari, i no me vengeu amb s'argument de sa formalitat. Quan xerrens es nostros polítics dins es parlament no veig que deixin de salar (emprar es dos articles des nostro "estimat" dialecte).

Valoració:-11menosmas
Per //// Mallorquins //*//, fa mes de 9 anys

Prou d’agredir la llengua i l’educació

Per dignitat i humanitat les properes eleccions feim fora a aquesta gentussa del PP (Partido Pancastellanista) o desapareixem com a poble.

Valoració:9menosmas
Per Xesc, fa mes de 9 anys

Recordem que una vaga de fam va dirigida a la consciència de totes les parts en conflicte; per tant, si hi ha immobilisme per part del PP davant la vaga de fam d'en Jaume Sastre, no n'hi hauria d'haver per part dels altres mestres i de la resta del nostre poble que, sense haver d'arribar al dejuni, almanco hauríem de reprendre immediatament, els qui són docents, la vaga laboral indefinida i, l'altra gent, les aportacions a la caixa de resistència. Les manifestacions estan bé; però, comparat amb el sacrifici que fa en Jaume, necessitam qualque cosa més -i més efectiva-. Si la consciència del PP no respon, estic segur que la nostra sí que ho pot fer i, probablement, aconseguiríem, per una banda, la fi de la vaga de fam i, per una altra, assolir els objectius d'aquesta.


En Jaume Sastre representa, avui, el nostre poble conscient, perseguit i en perill de mort. No el deixarem tot sol perquè ens hi va la nostra supervivència amb dignitat.

Valoració:18menosmas
Per Tolito, fa mes de 9 anys

Venc espeumes verdes amb un ambut gavat a bon preu,

Valoració:-14menosmas
Per Cucala, fa mes de 9 anys

"És molt honrós i digne que UN HOME es sacrifiqui o mori per un poble, però és un crim que UN POBLE hagi de sofrir o morir per un home". Salvador Espriu.

Valoració:5menosmas
Per Juan, fa mes de 9 anys

No puc entendre la manca d'Humanitat de tota la gent del PP.

Valoració:7menosmas
Per EL LLOC, fa mes de 9 anys

Cal que l'Assemblea de Docents indiqui el lloc de cada poble per organitzar-nos.

Valoració:3menosmas
Per ..., fa mes de 9 anys

SÍ: "l'última anàlisi de sang"

NO: "l'últim anàlisis de sang"

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente