algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Salut i l'Institut de Política Familiar, candidats a dimoni rosa

Joan Miquel Perpinyà va rebre el 2003 el siurell rosa. | PERE BOTA

L'Associació de Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals de les Illes Balears (LGTBI)- Ben Amics ha donat a conèixer els nominats als premis que anualment atorga, es tracta del dimoni rosa i del siurell.

Els candidats a dimoni rosa són l'Institut de Política Familiar de les Illes Balears (IPFB) “per les seves declaracions en contra de la campanya sobre Eivissa com a destinació gai”, segons han detallat. L'IPFB ha denunciat davant l'Institut de la Dona, l'Institut Balear de la Dona i davant la Direcció General de Trànsit el vídeo promocional 'Eivissa Gay friendly', impulsat pel Consell Insular d'Eivissa.

En aquesta categoria també està nominada la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears per “no posicionar-se a favor de l'accés a les tècniques de reproducció assistida per a dones lesbianes, bisexuals i/o noies sense parella amb fons públics”. Tampoc falta enguany una nominació simbòlica als 77 països en què ser lesbianes, gai, transsexual i/o bisexual és un delicte.

Pel Premi Siurell han estat nominats el grup Mallorca Gay Men's Chorus (MGMC), l'agència de comunicació Hansen&Partner, XarxaCinema i la llibreria 'Los Oficios Terrestres'.

La votació pública de la XX Edició dels Premis Siurell i Dimoni Rosa es podrà fer a través d'internet a partir del 5 de juny. La resolució dels guanyadors i la tradicional lectura del Manifest LGTBI es faran el 28 de juny durant la festa del Summer Pride Mallorca al Parc de la Mar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.