algo de nubes
  • Màx: 12.83°
  • Mín: 7.77°
13°

El PSIB remarca que és el moment de garantir l'estabilitat constitucional

El PSIB-PSOE ha recordat avui la filosofia republicana dels socialistes i ha defensat que és el moment de garantir l'«estabilitat constitucional» i que, amb el pròxim rei d'Espanya, Felip VI, «es modernitzi i reconegui» la Corona Espanyola després de les «controvèrsies» viscudes.

En roda de premsa, el portaveu adjunt socialista en el Parlament, Vicenç Thomàs, després de l'abdicació del rei Joan Carles, ha destacat el paper jugat pel rei des que va assumir la Prefectura de l'Estat i ha dit que el nou període que comença és una «nova oportunitat per a la Corona de modernització, recuperació i reconeixement institucional i social».

Preguntat si s'hauria de convocar un referèndum perquè els ciutadans decideixin entre una democràcia monàrquica o una republicana, Thomàs ha respost que el seu partit és «republicà per definició», però ha recordat que va pactar en la transició una constitució monàrquica.

«En aquests moments cal garantir l'estabilitat constitucional» i després «es poden obrir tots els camins per a reformar la Constitució», ha afegit el portaveu adjunt socialista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Berenguer, fa mes de 9 anys

És per demés.
A partir d'ara la PS voldrà dir "pseudo". Pseudo Obrers Espanyols.
I pensar que un dia va ser un partit de socialistes...

Sou calcats al PSC, però més patètitcs encara.

Segur que no hi ha en Pere Navarro per allà donant consells???

El PPSOE, els grans pilars de la monarquia.
Per flipar mandarines...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente