algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

El TSJIB decidirà a partir del 10 de juny sobre la incompatibilitat de Bauzá

El Tribunal Superior de Justícia de Balears deliberarà el 10 de juny i resoldrà en un màxim de deu dies sobre la denúncia per incompatibilitat plantejada per l'oposició contra el president del Govern, José Ramón Bauzá, que compagina el seu càrrec amb la propietat d'una farmàcia a Marratxí.

La sala contenciós-administrativa del TSJIB dictarà sentència una vegada hagi transcorregut el termini legal de deu dies després de la data de deliberació i votació del recurs interposat per diputats del PSIB i MÉS sobre la possible incompatibilitat de Bauzá, que ha fixat avui en una providència, ha informat el TSJIB.

Els dos grups de l'oposició en el Parlament van presentar el desembre de 2012 el recurs contenciós administratiu contra l'acord del Consell de Govern del 19 d'octubre de 2012, pel qual es van arxivar les actuacions prèvies (l'expedient) sobre la incompatibilitat del president Bauzá.

PSIB i MÉS van denunciar la possible situació d'incompatibilitat del president Bauzá per ser propietari d'una farmàcia i alhora president de Govern, i van advertir que si el TSJIB resolia al seu favor podia implicar la inhabilitació del mandatari autonòmic per fins a dos anys si es considera falta greu i fins a sis si es qualifica de molt greu.

Segons els recurrents, la Llei d'Incompatibilitats fixa clarament que no es poden tenir activitats econòmiques privades que donin ingressos i ser president del Govern, com ocorre actualment amb Bauzá. Els dos grups de l'oposició van al·legar que Bauzá rep cada mes els beneficis de la gestió privada de la seva farmàcia, que comptabilitza en la declaració de la renda com a beneficis empresarials, i alhora és president del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Preneu llum de na Pintora, fa mes de 9 anys

És incompatible per la farmàcia o incompetent pequè no n´hi ha més de fetes?
Alemanya va està en mans d´un boig que al final se suïcidà. Segur que era incompatible amb l´administració d´un país.
Tot arriba a posar-se al sesu lloc. Tremolen i tiren coces perquè veuen que Podemos farà matx. Fins d´aquí un any!

Valoració:1menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 9 anys

¿ I si el condemnen tornarà els doblers ?
Al pas que anam ja no hi serà, les donas se torban meins a parir que les resolucions del TSJB. I desprès vendran apelacions, solicitut d'indults,marejar la perdiu, etc. tàctica PCP.
Al meins al "SR." BLASCO" l'hi han caigut vuit ayns, per quedarse dos milions € de una O.N.G. caritatiu que es l'homo, i comprà cuatra pisos de cop.La gràcia es que desprès surt en Paquillo Camps diguent, que es innocent, el dia que no guanyn a Valencia, els esquitxos de merda i brutor arribaràn a Australia.

Valoració:3menosmas
Per Diagnòstic, fa mes de 9 anys

Hi ha gent que mai no té prou diners, ni prou poder, ni prou de res... No solen fer bé cap cosa,

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente