cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Una setantena de defensors del dret a l'avortament demanen al Bisbat ser excomunicats

Les activistes registrant el document a la Cancelleria del Bisbat de Mallorca. | Miquel A. Cañellas

Una setantena de defensors del dret a l'avortament han registrat un document on demanen ser excomunicats “al procurar o participar en un avortament”. Aquesta possibilitat està contemplada en tant que l'aplicació de la Llei Canònica 1398.

Convocats per la Plataforma pel Dret a l'Avortament, els activistes han fet coa a la Cancelleria de la seu del Bisbat a Palma, per fer entregar el document on s'expliquen els motius pels quals volen apartar-se de l'Església. “He avortat/ he prestat la col·laboració necessària per a què un avortament es dugui a terme (subratlli's el que procedeixi), recolzo de manera incondicional una vida sexual i reproductiva en llibertat”, defensen a l'escrit.

El registre d'aquesta sol·licitud queda només en un acte simbòlic si no s'aporta documentació que provi allò que s'al·lega per fer efectiva l'apostasia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martí, fa mes de 9 anys

La veritat no comprenc com es publica aquest comentari d'aquest "Poques faines", què sabrà ell de l'activitat laboral d'aquestes dones? El que deixa clar amb el seu comentari és que és un retrògrad i un mal educat, dels que desgraciadmente abunden en aquest país.

Valoració:0menosmas
Per Poques feines!, fa mes de 9 anys

Quines putes poques feines!

Valoració:0menosmas
Per Respecte pels apòstates i, fa mes de 9 anys

Alemanys poden renunciar al catolicisme tranquil.lament , no com a la pobra Meriam Ibrahim condemnada a mort per un tribunal sudanès només per ser musulmana i haver renunciat a la seva religió i casar-se amb un cristià. Els que es vulguin afegir a la petició per demanar l´indult per aqueixa dona, ho poden fer a Hazteoir.Org peticion 61528. Gracies

Valoració:15menosmas
Per rater, fa mes de 9 anys

Em sembla molt bé que qui vulgui desapuntar-se d'aquest club ho faci. De fet, tots varem ser inscrits sense el nostre consentiment.

Valoració:12menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Interesantísimo.
Hoy comeré de ensalada con pechugas empanadas.
Por la tarde, al cine.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente