algo de nubes
  • Màx: 19.74°
  • Mín: 12.82°
19°

MÉS vol que Palmer expliqui al Parlament l'actuació «desmesurada i injustificada» de la Policia

Manifestació de suport a Can Vies a Palma. | Arran Mallorca (Youtube)

El portaveu del grup parlamentari MÉS, Biel Barceló, ha anunciat aquest dimecres que exigiran la compareixença al Parlament de la Delegada del Govern a Balears, Teresa Palmer, "perquè expliqui els fets" que van tenir lloc anit a Palma durant la manifestació de suport a Can Vies, que va acabar amb quatre detencions.

Després de la reunió de la Junta de Portaveus, Barceló ha dit que consideren que es va tractar d'una "càrrega policial desmesurada, injustificada i que va ser absolutament indiscriminada contra els prop de 40 joves que s'estaven manifestant pacíficament".

"Hi va haver una dissolució de la manifestació absolutament desmesurada per part de les forces d'ordre públic", ha remarcat el líder nacionalista, i en aquest sentit ha demanat "responsabilitats" a Palmer.

"Li demanam que d'una vegada comparegui en seu parlamentària perquè, al llarg d'aquesta legislatura, no és la primera vegada que passen coses d'aquest tipus i creiem que això està ocorrent en un moment en el qual es vol criminalitzar la protesta ciutadana al carrer", ha explicat el portaveu de MÉS.

Per la seva banda, el portaveu adjunt del grup socialista, Vicenç Thomàs ha indicat que la seva formació no demanarà la compareixença de Palmer a la Cambra balear perquè "sabem que no es produirà perquè el PP s'hi oposarà".

Concentració
Una cinquantena de persones s'han reunit als Jutjats de Via Alemanya per reclamar l'alliberament dels dos detinguts que encara quedaven pendents de declarar davant del jutge i que han passat la nit de dijous a divendres a la comissaria de s'Escorxador, un d'ells militant de l'Esquerra Independentista i l'altre al col·lectiu Reconstrucció Comunista. Passades les 18 hores els dos joves finalment han sortit amb llibertat amb acusats de desordres públics.

Així mateix, a les 20 hores, hi haurà concentracions a Manacor i Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cucut, fa mes de 9 anys

I que ens ho expliqui en català. Si és que en sap.

Valoració:13menosmas
Per Que expliqui més per quin poble fa feina, fa mes de 9 anys

Per es balear o per es català?. Mostrau massa es llautó.

Valoració:-11menosmas
Per mallorquin, fa mes de 9 anys

Pos que Mas que Mes explique el Parlamento de Cataluña con Ñ de España, el encuentro que tuvo el ministro de economia-hacienda en Vilanova con los independentistas....eh Gabrielito que te paese la comparativa ..... a ver si toos somos iguales y no somos populacheros según nos enterese.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente