nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Cabrer: «El PP ha de fer autocrítica, també a Balears»

La portaveu del PP al Parlament, Mabel Cabrer, ha dit avui que «el PP ha de fer autocrítica, també a Balears», per la pèrdua de vots i de percentatge de suport en les eleccions europees d'ahir respecte als comicis de fa cinc anys, i ha apuntat que al seu partit «no els agrada» el creixement electoral de partits de l'«extrema esquerra radical» com en la seva opinió són Esquerra Republicana i Podemos.

Cabrer ha assenyalat que els partits polítics solen «rebre tocs» dels seus electors, i que «cal treballar per a recuperar la seva confiança».

En una roda de premsa, la diputada del PP ha destacat que els populars han tornat a guanyar al PSOE a nivell d'Espanya i a Balears, i fins i tot han millorat la seva distància a les illes respecte als socialistes.

La caiguda del suport dels ciutadans als socialistes, ha considerat, ha de dur el PSOE i el PSIB a analitzar què els ha passat i per què «han deixat de ser referent de l'esquerra», ha afirmat Cabrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Ara vol fer autocrítica? I per què no la feia abans que tots era bombo i platerets i defensar les idees absurdes d'en Bauçà digués el que digués. Fes-t'ho mirar moneta... tant de bo no hi sigueu a temps... Beneits de set soles.

Valoració:5menosmas
Per Roser, fa mes de 9 anys

Si no els agrada, que li posin un floquet. La gent està cansada de xupòpters panxacontents.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente