muy nuboso
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
15°

Barceló: «Les coses estan canviant a favor de l'esquerra, el sobiranisme i l'ecologisme»

El portaveu de MÉS al Parlament balear, Biel Barceló, ha afirmat avui que els resultats de les eleccions europees desvetllen que «ha començat el compte enrere d'un Govern del PP tan negatiu per a Balears i els seus ciutadans». «Les coses estan canviant» a favor de formacions d'esquerra, sobiranistes i ecologistes, ha destacat.

En ocasió d'una roda de premsa, Barceló ha assenyalat que d'ençà «dels temps de l'UCD» el PP balear no tenia un percentatge de vot tan baix com el que va tenir ahir, del 27,45 %, i ha recordat que el normal és que el suport als populars se situi per damunt del 40 %.

Barceló també ha dit que els comicis d'ahir evidenciaren l'«enfonsament del bipartidisme» de PP i PSOE i ha qualificat d'«històrica la caiguda» de vots d'ambdues formacions a nivell estatal i també a les Illes Balears, on els populars han perdut 38.650 vots i 40.217 els socialistes.

El representant de MÉS ha mostrat també la seva preocupació per l'augment a Europa del suport a partits d'extrema dreta, xenòfobs i antieuropeístes, com en el cas del Front Nacional francès.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.