algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Les camisetes verdes, protagonistes de la jornada electoral a Mallorca

Compost d'imatges de persones votant amb les samarretes verdes. | J.M. / P.P. / E.B.

La jornada electoral a Mallorca ha estat marcada per les camisetes verdes de Crida. Han estat molts els que han anat a votar vestits de verd, però també hi ha hagut presidents de mesa que les han duit, motiu que ha fet que la Junta Electoral de Balears s'hi hagi pronunciat.

La normalitat fou generalitzada, amb l'excepció de sis col·legis electorals de Palma, que aparegueren amb silicona a les portes. Tanmateix, això no fou impediment perquè en ells s'hi pogués votar.

També destacaren algunes queixes de ciutadans pel fet que d'altres acudissin a votar amb la camiseta de Crida.

En concret, a Inca, Puigpunyent, Alaior i Sineu, la Junta Electoral advertí diversos membres de meses que s'havien de girar o llevar-se les camisetes verdes per no incórrer en un possible delicte electoral. Alguns d'ells se les giraren, mentre que d'altres optaren per cobrir-ne una part.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per PIMPOLLO, fa mes de 9 anys

Hola PIMPOLLO compatriota

Valoració:0menosmas
Per mallorquin, fa mes de 9 anys

El monguer de "aqui, en catala" se supera dia dia.

Valoració:0menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que continuen, avui (26-5-2014), anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:9menosmas
Per Jaume, fa mes de 9 anys

Como de costumbre, los pancas y las camisetas verdes habéis sido protagonistas de todo... hasta que llega el escrutinio y os pone en vuestro sitio.

Siempre os quedará la escuela para hacer política entre semana, porque lo que son los domingos en el colegio electoral...

Valoració:0menosmas
Per arTILugio derogat!, fa mes de 9 anys

Docents mallorquins enhorabona!
Enhorabona Jaume Sastre!
Amb el fracàs d'en talibauzán, docents de les Balears, ara més que mai, NO APLIQUEU s'arTILugio foraster i antimallorquí.
La marxa cap a la independència de Mallorca ha començat.
VISCA MALLORCA!

Valoració:13menosmas
Per PPnyolo,no gràcies, fa mes de 9 anys

Ja ha comenssat es degotiss, van com un bocoi de LLuc cap avall, ojalà no se aturin fins a la mar.
A la "seo del PPeo, a las foscas i no veo"".
N'Estaràs, hem perdut 40.000 vots per culpa de la abstenciò, tote per ella, "vasetomía, vasetomía".
"Estaràs" bè enfora enfora dels jutjats, per aquì els teus "compadres" van magres,i si no fos perque a Balears hi ha una justìcia, i, a Madriz una-altre, estarìan escagassats, comensant "pes quefe".

Valoració:12menosmas
Per jozelito, fa mes de 9 anys

El problema que té aquesta societat és que alguns catalanoparlants no entenen que certes microminories no arriben ni a minoria. No es poden imposar els criteris d'uns pocs

Valoració:-33menosmas
Per mallorquín, fa mes de 9 anys

@pepito, tú que sabes hacer números, ¿cuántos ciudadanos de Baleares con derecho a voto NO han votado al facherío catalanista???

Ale, a llorar, polakin.

Valoració:0menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

El problema que té aquesta societat és que alguns castellanoparlants no entenen que certes majories no són majoria. No es poden imposar els criteris d'uns pocs.

Valoració:19menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

Esperam que el forasterin comenti el resultats electorals: un 90,15% dels ciutadans de les Balears amb dret a vot NO ha votat PP (amb el recompte al 99,32%)

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente