algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

CCOO inicia una campanya de suport a Katiana Vicens

4893
Katiana Vicens, secretària general de CC.OO., està acusada d'un presumpte delicte contra els drets dels treballadors. S'enfronta a una pena de 4 anys i mig de presó. | Arxiu

CC.OO. de Balears ha iniciat una campanya de suport a Katiana Vicens, secretària general del sindicat a les Illes, acusada d'un presumpte delicte contra els drets dels treballadors per,  suposadament, coaccionar un conductor d'autobús durant la vaga general del 29 M de 2012. Per aquests fets s'enfronta a una pena de 4 anys i mig de presó.

La campanya iniciada pel sindicat reclama la retirada dels càrrecs, considerant que es tracta d’un “atac sense precedents” contra el dret a la protesta. “És un intent més de retallar les llibertats, com el dret de vaga, emmarcat en una campanya de desprestigi contra el sindicalisme de classe”, assegura el sindicat.

CC.OO., que també ha difós la campanya a Twitter a través de les etiquetes #TotsSomKatiana i #HuelgaNoEsDelito, considera que la petició de pena contra Vicens és “totalment desproporcionada” i que sobrepassa “altres delictes que comporten major gravetat i ens remunta als anys més foscos de la dictadura”.

El sindicat també ha elaborat un manifest pel dret a la vaga i en defensa de Vicens. També fa una crida perquè les persones i les entitats cíviques s'hi adhereixin. A més, ha anunciat una concentració de suport a la secretària general el pròxim 27 de maig a les 19.00 hores davant la Delegació del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Hay la pobre Catalina...

Valoració:1menosmas
Per ', fa mes de 9 anys

Hi ha en marxa una campanya de desprestigi cap els sindicats, per tal de que els treballadors es quedin completament indefensos davant una patronal explotadora i uns governants, que legislen sempre en favor d´aquixos darrers. Ës molt rar que es fassin auditories per saber si els doblers de les subvencións als sindicats, s´han emprat adequadament (que no ho critico) però que en canvi ningú controli la mil.lionada de doblers públics, que s´arriben a embutxacar els dirigents de la CEOE,i que son tants, tats, tants, tants de mils de mil.lións, amollats per totes i cada una de les administracións, que ningú ha pogut saber quina quantitat exacta s´en arriben a dur. I que per major desconsòl de la ciutadani, ens ho agraeixen en les seves declaracións als mitjàns que no son altra cosa que amenaces, insults, menuspreus i avassallaments als aturats, funcionaris, pensionistes i treballadors en general. Perqué ningú els atura els peus?

Valoració:8menosmas
Per 10, fa mes de 9 anys

10

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente