muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.33°
12°

Cap de setmana ple d'actes de suport a Jaume Sastre

Suports a Sastre des d'Andalusia.

La Casa Llarga acull tres actes culturals en suport a Jaume Sastre aquest cap de setmana. Aquest divendres, una glosada a càrrec de Mateu Xurí i Maribel Servera, a les 20 hores serviran per donar el tret de sortida als actes de suport al docent en vaga de fam ja fa més de dues setmanes.

Mentre que dissabte, a les 18.30 hores hi haurà una lectura poètica a càrrec de Glòria Julià -acompanyada del seu guitarrista Joan Carles; Antoni Caldentey, Xexca Cabot, Antònia Santandreu, Antònia Vicens i Xisca Puigserver. Diumenge serà el torn de Taverners, que hi faran un concert al migdia. S'hi dispensarà beure, per a qui en vulgui, i els beneficis aniran a càrrec de Can Gazà, centre d'exclosos que acull Sastre i que així ho vol.

D'altra banda, ja s'ha posat en marxa una campanya de solidaritat amb Sastre mitjançant fotografies de suport que ha de creuar fronteres.

Entre els nous suports a Sastre cal destacar: Mata de Jonc, CEIP Joan Veny i Clar, CEIP Jaume III de Palma; CEIP s'Olivera d'Eivissa; CEIP Guillem Balloesteri Cerdó, de Muro; IES Maria Àngels Carmona, de Menorca, IES Joan Alcover; IES Ramon Llull i Escola Superior de Disseny.

Els exalumnes de Jaume Sastre també li han fet arribar el seu suport en forma de vídeo des de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Explicam-nos al món, fa mes de 9 anys

Gràcies a Jaume Serra cada dia es desperten més conciències! La xarxa bull amb #HungerStrikeforCatalan

Els llepaculs de Madrid són els llepaculs d'Europa. El teu vot ha de canviar molt més i mirar pels interessos d'aquí també.

Si tu no votes, ells guanyen. No els hi donis aquest plaer.

Votam Els Pobles Decideixen, Primavera Europea, Esquerra pel Dret a Decidir, però no votes PPSOEVotoBasura.

Valoració:8menosmas
Per Martina, fa mes de 9 anys

Aquest bergant aguanta molt bé la vaga de fam. A seguir un poc més. Animo i endavant.

Valoració:-6menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que continuen, avui (24-5-2014), anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:17menosmas
Per Jaume, fa mes de 9 anys

Si los de cordoba pudiesen leer lo que Jaume Sastre piensa de ellos (pu**s forasters, barco de rejilla...) seguro que lo apollarian más...

Valoració:-1menosmas
Per Gràcies Jaume, fa mes de 9 anys

Gràcies Jaume per rompre la OCB i trencar la unitat de l'Assemblea de Docents.
Gràcies per finiquitar als verds.

Valoració:-7menosmas
Per de risa, fa mes de 9 anys

Mucho suport, pero nadie sigue sus pasos. Visto lo visto, en estos momentos debería haber 300.000 sin tomar alimento. Nadie lo hará. Pura cobardía e hipocresía.

Valoració:-1menosmas
Per Sap tota aquesta gent qui és Jaume sastre?, fa mes de 9 anys

Lider de www.lobbyperlaindependencia.org Heu llegit ets articles que hi ha en aquesta plana web?. Aquest home està emprant es nostres fills per sa seva lluita particular.

Valoració:-7menosmas
Per Sepulcres emblanquinats!, fa mes de 9 anys

I l´Església no diu res?
No tan sols per l´usurpació de drets dels illencs i ciutadans en general, sinó que tampoc condemna l´assassinat d´un membre del PP per un altre membre del mateix partit!
Llavors ens volen donar lliçons de moral.Es pot ser més hipòcrita?

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente