algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
14°

Camps rebrà a Maó la insígnia de plata del Col·legi d'Advocats

Camps fa 25 anys que pertany a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Balears. | ULTIMA HORA

La consellera d'Educació i Universitats, Joana Maria Camps, rebrà demà la insígnia de plata de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de les Illes Balears (ICAIB) pel seu quart de segle de pertinença a l'entitat.

El lliurament de la insígnia a Camps, una de les quatre advocades de Menorca que compleix enguany les seves noces de plata com a col·legiada, es farà en el transcurs d'un acte que tindrà lloc en la seu de Maó de l'ICAIB, que presideix Martín Aleñar.

A més, en el mateix acte està programada la jura i imposició de togues a cinc nous missers, així com el lliurament d'una donació de 2.000 euros a Càrites Diocesana de Menorca.

A l'acte està previst que hi assisteixin el president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo; el fiscal cap, Eduardo Norro; la consellera d'Ordenació del Territori del Consell Insular de Menorca, Marta Vidal; el tinent de batle de Serveis Generals de l'Ajuntament de Maó, Salvador Botella; l'inspector cap de la policia local de Maó, Vicenç Vaquer i el director del centre penitenciari de Menorca, Antonio J. Alcaide.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ca de bou, fa mes de 9 anys

Vaja un adrès.

Valoració:0menosmas
Per gabriel, fa mes de 9 anys

IMPRESIONANTE DOCUMENTO GRÀFICO!!!!!
sa Moma, la ma dreta de don Visente, la que es va pujar a un globus el 07/07/2005, el farmaseutico i el rei de les subvencions agràries...................
Mon Dieu!!!

Valoració:1menosmas
Per Oligarqui, fa mes de 9 anys

Fiau-vos'ne de cap d'aquestes missers!

Valoració:3menosmas
Per Jo, fa mes de 9 anys

Medalla a l'Horror?

Valoració:5menosmas
Per t, fa mes de 9 anys

Segur que el viatge el pagarem noltros...

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente