nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

"Callarem fins que ens escolteu"

Més de 500 persones s'han concentrat aquest dilluns capvespre davant del Consolat per exigir "diàleg, negociació i consens" en educació

Imatge de la concentració d'aquest dilluns davant el Consolat. | Joan Torres

“Callarem fins que ens escolteu”, aquestes són algunes de les poques paraules que s'han pogut escoltar a la concentració silenciosa d'aquest dilluns capvespre, davant del Consolat de Mar. Més de 500 persones s'han aplegat per exigir “diàleg, negociació i consens”, però d'una forma diferent a la qual fins ara tenien acostumat el Govern Bauzá. Durant trenta minuts la marea verda ha guardat un estricte silenci.

La portaveu de l'STEI-i, Maria Antònia Font, ha estat l'encarregada de dedicar unes paraules de record a Sebastià Serra, sindicalista mort aquest dissabte de forma inesperada. Davant de l'atenta mirada de la seva dona i fills, Font ha recordat que Serra “ha estat un treballador incansable els drets i les llibertats de les persones en tots els seus àmbits”. Paraules que han estat interrompudes per un intens aplaudiments.

Tampoc ha faltat un record per Jaume Sastre qui duu a terme “una acció de la lluita no violenta que ja fa onze dies que està en vaga de fam”.

La primera concentració silenciosa de la marea verda es produí el passat 3 d'octubre de forma espontània a les portes de la Conselleria d'Educació. Després d'hores de negociació i al no arribar a cap acord, aquest fou el gest de pressió espontani de la comunitat educativa.

No es descarta que cada quinze dies es repeteixi aquesta concentració silenciosa a les portes del Consolat durant tot l'estiu.

Setmana de mobilitzacions
La setmana de mobilitzacions continuarà aquest dijous amb una manifestació a les 19 hores que partirà de la Delegació del Govern i finalitzarà al Consolat. “En educació anam al revés d'Europa serà” serà el lema d'aquesta nova protesta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cabrit, fa mes de 9 anys

@adient

Exacte. Això és el que heu de fer.
Votar i acceptar els resultats i deixar de donar pel sac als nostre nins.

Valoració:0menosmas
Per Eva, fa mes de 9 anys

"Qui no té arguments, només sap insultar". Si no hem de poder opinar, compartir visions diferents i ser democràtics en diferents espais públics i mitjans com les xarxes socials això no és llibertat d'expressió sinó llibertat de difamació, de tenir valors de molt baixa fondària.

Valoració:0menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Aburridos me tienen los brotes verdes catalufos.

Valoració:0menosmas
Per adient, fa mes de 9 anys

La millor resposta als gonelles i forasters és votar nacionalista el proper 25M. Això serà la plantofada que millor podrem engaltar als feixistarros españoles. Ànims i a votar anti PP.

Valoració:-3menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que continuen, avui (20-5-2014), anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

No caerá esa breva.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente