nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El PP denuncia l'aparició d'una pintada amb el lema “Bauçà nazi” a la farmàcia del president

Segons sembla la persiana de l'establiment farmacèutic que regenta el president del Govern ha aparegut tacada amb la pintada "Bauçà nazi". | Arxiu

Miquel Ramis, portaveu del PP balear, ha lamentat aquest dissabte les pintades aparegudes a la farmàcia de José Ramón Bauzá, president del PP i del Govern, en les quals es pot llegir 'Bauçà nazi'. Ramis ha afirmat que “Balears no admet als radicals”.

Ramis ha assenyalat que des del “PP sempre s'ha respectat a tothom” pel que demana “el mateix respecte”. “Si no són capaços de viure en societat sense ofendre a la gent”, ha afegit Ramis, “el millor que poden fer és anar-se'n a viure sols”.

El portaveu ha asseverat que “ni aquesta terra ni els seus ciutadans som així” i ha assegurat que “la gent que radicalitza les seves actituds per manifestar les seves opinions i necessiten ofendre no representen a ningú”.

Així mateix, ha assenyalat que aquestes pintades “no representen els membres del PP”, que, segons ha dit, “sempre hem respectat les minories i a qui divergeixen de nosaltres”.

Ramis, en aquest sentit, ha condemnat “qualsevol tipus de radicalitat i violència, ja sigui psicològica, física, o és mitjançant pintades”, perquè, segons ha incidit “a les Balears no som així”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per joan, fa mes de 9 anys

Mucho morro ,este argumento no me vale,sois impresentables ,mucho bla bla bla ..... pero cuando hay que mojarse,primero es lo primero.

Valoració:0menosmas
Per ,,,,, fa mes de 9 anys

Mal fet, però la investigació d´aquesta pintada, anirà a la coa, darrera les de les pintades nazis que s´han fet a Mata de Jonc, la OCB, les cases de politics de MËS, la seu d´ARRAN, i altres que deixo per no extendrer-me massa, Quan aquixes s´hagin resolt, s´estudiarà la de la farmàcia.

Valoració:9menosmas
Per joan, fa mes de 9 anys

¿Porqué los partidos PSIB,MES,ER,no lo denuncian,como se manifestaron con ta targeta "blave"'?

Valoració:-1menosmas
Per joan, fa mes de 9 anys

Atencion pregunta,¿ deben ser los de la pintada los mismos nazis en relacion con la targeta "blave" ,como decia la Sra.Cabre?.

Valoració:0menosmas
Per moix, fa mes de 9 anys

I que fa un partit politic defensant una farmàcia?
Amb la quantitat de pintades fatxes que trobam per tot s'ha de fixar amb una en concret?

Valoració:15menosmas
Per ?, fa mes de 9 anys

Si no volem radicals, ja sabem qui sobra!
recordau-ho el 25

Valoració:12menosmas
Per L´ase va dir al porc orellut, fa mes de 9 anys

Bé, con la dictadura del general Franco, Bauzá no pretén organitzar les institucions sobre la unitat obligatòria de la llengua, les escoles i les famílies?
Sí és així no és més que una veritat com un temple!
Què fa Miquel Ramis que diu que no admet radicals? I per què dóna suport a Bauzá? Vol ser l´únic radical?

Valoració:15menosmas
Per Peret I, fa mes de 9 anys

A on es la falsetat?

Valoració:18menosmas
Per Joserrabieta Talibauzán, fa mes de 9 anys

Com molt bé diu don Miguel Ramis, "Balears no admet radicals".
Per això l'immigrant madrileny cregut no pot anar per enlloc i pertot és malrebut entre el menyspreu i el rebuig explícit.
Si considerar que sis aris valen més que cent vint mil jueus és nazi, com hem de considerar el govern dels TILibans, que fan més cas d'un (cir)culo de mitja dotzena de forasters subvencionats amb fons públics que de 120.000 pares, mestres i alumnes mallorquins?

Valoració:28menosmas
Per Ropit, fa mes de 9 anys

És que treis punta a tot! Tal vegada volia escriure que necessitava NAZILADOL, li va pegar una necessitat urgent, i va partir escapat.
Al millor havia pres massa ricino... Qui sap...!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente