algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Els diputats Aguiló i Camps ataquen els docents per portar la consellera als tribunals pels viatges a Menorca

Comentaris a la xarxa per part dels dos diputats balears.

Els diputats del Grup Popular, Aina Aguiló i Antoni Camps, han sortit en defensa de la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, després de fer-se pública la denúncia de l'Assemblea davant Fiscalia per un presumpte malbaratament de fons públics per part de Camps. Ho han fet atacant directament els docents a través de les xarxes socials.

Aguiló ha escrit a través del seu perfil (@AnaMaríaAguilo) de la xarxa social que “en comptes d'aportar idees constructives a l'educació IB es dediquen a desprestigiar a la nostra consellera @joanaMariaCamps amb falsedats”. I afegeix que “Si la fiscalia no admet la denúncia suposo que per responsabilitat i coherència els que firmen deberien deixar de ser docents”. La diputada i estudiant de dret Aguiló assegura que “denuncien per aconseguir un titular a la premsa però sense substància jurídica” i afegeix que “quan ja ningú els segueix utilitzen la justícia”.

El menorquí Camps (@AntoniCamps) de la seva banda ha opinat a través del seu perfil que “tots els viatges estan justificats. Açò és una campanya persecutòria que caurà pel seu propi pes”. L'economista assegura que “No hi ha cap ilegalitat. Tot està justificat. És una simple maniobra de desgast. Persecució pura i dura [sic]”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per En no haver-n´hi que no n´hi cerquin, fa mes de 9 anys

Caps de setmana a Ciutadella?

Si s´enyora i vol veure el papa i la mama, que s´ho pagui de la seva gruixuda butxaca. Que no escanyi més.

Valoració:3menosmas
Per Rater, fa mes de 9 anys

I si un polític no compleix el que ha promès al seu programa, que ha de fer?

Valoració:3menosmas
Per Albercoquista, fa mes de 9 anys

Segons el raonament juràssic de la senyora Aguiló els docents harien de perdre la seva condició cada cop que demanen una cosa que no és concedida. Els militars tenen, o tenien, una figura semblant que es deia "petició viciosa" però fins i tot ells no la feien servir, a penes.
De totes maneres els docents demandants pot ser que dimiteixin amb el mateix procediment que la consellera va dimitir quan va parlar d'"Informe Trepitja" o de "Sa Moma" o el col·lega Antoni Camps quan va avisar que confeccionaria una llista negra dels seus oponents.
Mira que ho sou flacs!

Valoració:10menosmas
Per ,, fa mes de 9 anys

Si a la caòtica gestió d´aquest Govern s´afegís que també havéssin malbaratat doblers públics no sé com reaccionaria la ciutadania, no ho sé i Déu fassi que almenys siguin honrats.

Valoració:13menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Tots dos sempres disposts a defensar lo indefensable. I tant que caurà pel seu propi pes, el pes de la justícia. A què es refereix quan diu "deberia dejar de ser docentes" a què haurien de dimitir de la seva feina? La feina dels docents no és un càrrec, per tant no es pot dimitir. I els del seu partit que en fal cent per un passol i no dimiteixen? Jijón i cia... per exemple.

Valoració:23menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

I si anava i venia cada dia, també estaria justificat. Tot el que fan els seus es justificat. Fer perdre el temps a nins i a mestres també està justificat.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente