algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Assassinada a trets la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco

Isabel Carrasco en una imatge d'arxiu. | Efe

La presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, ha mort aquest dilluns pels trets d'un arma de foc a la capital lleonesa, segons han informat a Europa Press fonts del Partit Popular de la província i del Servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó.

El succés s'ha produït minuts abans de les 17.19 hores, quan una  trucada ha alertat el 112 d'una agressió amb arma de foc en una  passarel·la al costat del Centre de Salut La Condesa Sagasta.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius de les policies  nacional i local i una UCI mòbil, sense que de moment es tinguin més  dades sobre el succés.

La filla havia estat recentment acomiadada de la Diputació
Per ara hi ha dues detingudes per la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, del PP, tirotejada als voltants de casa seva, al Passeig de la Comtessa de Lleó. Es tracta de mare i filla, aquesta última acabava de ser acomiadada de la Diputació de Lleó.

El PP i el PSOE suspèn els actes
El PP ha suspès tots els seus actes de campanya per l'assassinat  de la presidenta del partit a Lleó i de la Diputació Provincial de  Lleó i ha expressat «el seu més profund pesar». El president Mariano Rajoy tenia previst oferir un míting aquesta tarda a Valladolid. La secretària general del PSOE i candidata a les Eleccions Europees, Elena Valenciano, ha anunciat també que el PSOE suspenia els actes de campanya.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pacu, fa mes de 9 anys

una política és una persona, té trascendència pel càrrec que ocupava i per les seves actuacions, si fos un ciutedà normal aquesta notícia no tendria tanta transcendència seria un succeït més.
En tenim un exemple amb IBsucesos, aquesta tele aplega tots el succeïts abans que qualsevol notícia important.

Valoració:4menosmas
Per Gerard, fa mes de 9 anys

Aixó no es política, és una cosa encara pitjor.

Valoració:8menosmas
Per Jaume III, fa mes de 9 anys

Deixant de banda ideologies i colors... D.E.P.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente