muy nuboso
  • Màx: 10.86°
  • Mín: 7.92°

El propietari de Foto Ruano es desvincula de la targeta blava en un 'emocionat' vídeo

Ja són un bon enfilall les empreses que, després de sortir publicat el seu nom al llistat de la targeta que ha d'oferir descomptes als militants del Partit Popular, s'han volgut distanciar de la iniciativa. L'última ha estat la popular botiga de material fotogràfic Foto Ruano.

Un dels propietaris, Dani Ruano, ha protagonitzat un vídeo que ell mateix ha difós al perfil oficial de l'establiment a Facebook, i on explica que d'alguna manera va ser enganat per la persona que el captà, perquè aquesta no li explicà correctament el mecanisme i desconeixia que la iniciativa tenia connotacions polítiques.

El comerciant comenta emocionat i penedit tot el rebombori generat, i afirma que ja ha iniciat els tràmits perquè el seu negoci desaparegui del llistat.

Així mateix, la propietària de Papelerías Company de Marratxí, Susana Company, també s'ha posat en contacte amb aquest mitjà, per a informar que el seu tampoc no oferirà descomptes als afiliats populars, malgrat reconèixer que en un primer moment sí havia signat per ser-hi, sense acabar de reparar que la relació de condicions preferents era pels integrants d'un partit polític.

PIMEM
La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM), així com la seva delegació específica de Comerç, també s'han volgut desvincular públicament de la iniciativa, encara que asseguren que "respecten" que alguns afiliats seus hagin decidit adherir-s'hi.

La plataforma empresarial afirma que aquestes són decisions que cada propietari ha pres "a títol personal", com a regents de "negocis privats", i fent pràctica d'una capacitat de decisió que per suposat "tenen la llibertat d'exercir". Però malgrat ser ben clars en aquests termes, afirmen que com a organització no han treballat per a fer créixer la llista de comerços que donen un tractament preferent als afiliats del PP.

"PIMEM vol deixar clar que tant la Federació com la seva patronal del Comerç no han estat ni estan vinculades a la targeta blava. Fa més de 37 anys, hem mantingut, mantenim i mantendrem la nostra independència", asseguren, recordant que mai han signat cap acord bilateral amb cap partit polític.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente
Per Joan C, fa mes de 9 anys

Sincerament jo no me'l crec, per molt que se posi a bramar, ho gravi i després ho pengi. He anat a sa seva pàgina i està plena de contradiccions, els mateixos usuaris ho diuen. Més que res, jo crec que vegeren una oportunitat de fer doblers (com tots es altres) i com que ha vist que aquest acte li ha compromès es pa de cada dia s'ha volgut gravar per fer-mos pena. Sincerament, ja fa unes setmanes que s' anunciava això de sa targeta Blava, vull dir que no ha estat avui per demà; si haguessin volgut rectificar ho haguessin pogut fer setmanes anteriors, però no. S'han estimat provar a veure com anava i com que ha sortit malament posen dues excuses barates i se fa sa víctima. Sincerament crec que se'ns enriu a sa nostra cara. Si hagués volgut fer-se enrere ho hagués pogut fer fa dies o setmanes, no ara que se'n ha temut de ses reaccions. Però bé, encara li haurà anat bé i tot fer aquesta cagada... ara semblara un salvador de s'integritat... penós.

Valoració:3menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Vaya. Ha nacido una estrella.
Qué tienes morenas, como Gori Cooper?.
Pobre aprendiz de troll. Eres malo de cojones.
Dúchate.

Valoració:-2menosmas
Per Goriet, fa mes de 9 anys

Quan veig la curtor dels qui voleu defensar lo indefensable, és quan me sent més confortat.
La mescla absurda de gitanos, catalans i barruts l'has feta tu, no jo.
La mania que teniu els feixistarros espanyols de voler fer passar els altres per feixistes és una mostra més dels vostres arguments (?).
Tampoc he penjatcap llistat enlloc, ho ha fet el partit podrit que tant t'agrada.
Una altra mentidota dels feixistes/peperos/ignorants com tu: tots els qui no són del pp són terroristes bascos.
La prova de que la targeta pepera és una cagada és que ja se n'han desdit tots els que han pogut. Tu també ets una cagada, com a persona vull dir, a més d'un homonet, homoniqueu, cagarrul.lo i merdançano.
Quan vulguis, pots vomitar la teva mala llet per aquí, amargat de merda, jo me'n vaig a cremar caixers automàtics.
Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuurt!!!!!!!!!!!

Valoració:0menosmas
Per Hospital_Bomber, fa mes de 9 anys

Segons el seu facebook, la botiga de roba esportiva evasion running també s'ha donat de baixa del llistat. Aviat no hi quedarà ningú.

Valoració:3menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@fraules, no te enteras, Contreras.

1-Me refería a ser plasta pidiendo siempre un descuento, no comprando el mismo calzado.
2-Cuando hay confianza de verdad; en la zapatería, el colmado o en "Peixos Beatriu" del Olivar, es el dueño el que te quita algún fleco como detalle por tu fidelidad. Ir pidiéndolo, es ser un agonías.
3-A mi, que seas gitana, catalana, de Burgos o Hara-Krisna, me da igual. Pero a lo tuyo, de toda la vida, se le ha llamado "fer es gitano", "es xueta" o "pareixes català".

Y tú, una feliz semana.

Valoració:-1menosmas
Per fraules, fa mes de 9 anys

@Biodramina
No sabia jo que demanar descompte estigues tan mal vist. Jo ho faig sempre quan tenc una relació d´anys comprant al mateix comerç, però bé acept ser gitana,jeta o tenir el RH Català tan me fa.
Y comprar unes sabates o qualsevol cosa sempre igual no es ser plasta,,,tenc uns peus molt delicats i les avarques amb cunya en van perfectes. Que passis un bon dia. Na fraules

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@Goriet

No sabía que los jetas o los catalanes fueran razas diferenciadas, gracias por iluminarme.
En cuanto a los gitanos, no es un desprecio a la raza gitana, es un hecho constatable su afición al regateo, que reconocen ellos mismos y con los que he trabajado muuuuuchos años.
Quizá el racista despreciable seas tú y la gente como tú, que se dedica a colgar listados acusadores como hacía la Inquisición en la puerta de la iglesias o las SA del III Reich marcando con una estrella de David los comercios regentados por judíos.
En cuanto a lo del Rh, ha salido de tus colegas vascos, al más puro estilo Mengele.
Tontito.

Valoració:0menosmas
Per Goriet, fa mes de 9 anys

Només hi ha tres classes de persones que escriuen dois com els teus als diaris digitals:
Els molt curts, els molt barruts o els qui cobren per escriure.
Enhorabona.
Tria tu mateix el teu Rh, Biodramina.
Tu ets, a més, un racista menyspreable

Valoració:7menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@fraules

Sólo hay tres clases de personas que piden un descuento en tiendas con precio cerrado; los gitanos, los jetas y los catalanes.
Enhorabuena.
Tienes Rh catalán 100%.
Y si encima, lo haces cada año, eres además, un plasta.

De todas formas las "avarques" Ria, son un sucedáneo. Una deformación de las clásicas. Una horterada, vamos. Te recomiendo las de "Es Castell".

Valoració:-1menosmas
Per Ot, fa mes de 9 anys

Amic Fraules, et recoman què et compris les avarques a ca´n Doblas de Ferreries!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente