algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

El Govern apel·la al «sentit comú» de Sastre i defensa el seu compromís amb el trilingüisme

El Govern ha apel·lat aquest divendres al «sentit comú i responsabilitat» del membre de l'Assemblea de Docents, Jaume Sastre, que ha iniciat una vaga de fam contra la política educativa de l'Executiu i, a més, ha recordat que la implantació del trilingüisme a l'educació de les Illes era un «compromís electoral».

En declaracions als periodistes després d'explicar els acords aprovats pel Consell de Govern, la portaveu, Núria Riera, ha remarcat que l'Executiu «respecta» aquesta «decisió individual», però ha afegit que «cal seguir aquest camí», en referència a la política educativa del Govern.

«L'important és arribar a consensos, a acords, parlant i negociant i escoltant a totes les veus», ha manifestat Riera, qui ha recordat que el «compromís» de l'Executiu era «posar en marxa programes educatius nous» entre els quals es trobava el trilingüisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ets cínica?, fa mes de 9 anys

Nurieta Riera, ets cínica?
No estau empegueïts els franquistes del PP de parlar de "consensos" precisament voltros, que no sabeu actuar més que por cojones mando y ordeno?
Vols "trilingüismo"? Per què l'has eliminat de les emissions de cine de PP3 per imposar-hi el monolingüisme en foraster?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente