algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

IPFB sobre l'aprovat general: «A la fi s'ha imposat la responsabilitat»

L'Institut de Política Familiar de Balears (IPFB) ha mostrat la seva satisfacció per la decisió de no aplicar l'aprovat general proposat per l'Assemblea de Docents «respectant els drets fonamentals dels alumnes i les seves famílies» recollits en tres decrets i una ordre del Govern balear.

En un comunicat, l'entitat ha assenyalat que, encara entenent les legítimes reivindicacions dels docents, l'IPFB s'ha oposat des de l'anunci a aquesta mesura «ja que perjudica a l'interès superior del menor que té dret a ser avaluat amb plena objectivitat», al mateix temps que ha qualificat aquesta proposta d'«antipedagógica i profundament injusta amb els alumnes i les seves famílies».

«A la fi s'ha imposat la responsabilitat dels professionals de l'educació que han rebutjat la proposta que alguns grups radicals i partidistes volien imposar», han agregat.

Amb tot, IPFB ha recordat els decrets i articles que «imposen l'obligació de l'avaluació garantint el dret a l'educació de tots els alumnes», i s'ha referit a les ordres en les quals es planteja «l'avaluació com un instrument al servei del procés d'ensenyament i aprenentatge i s'integra en l'activitat del centre educatiu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No entenen res, fa mes de 9 anys

L'Assemblea no funciona per imposicions ni per pressions exteriors o interiors. Funciona democràticament. Els que vulguin ja poden parlar de l'opinió de l'Assemblea. Fins ahir tot eren hipòtesis.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente