nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'STEI reclama a Educació que restitueixi Jaume March al capdavant de l'IES Marratxí

Llaçada verda a l'institut marratxiner en protesta pel procediment sancionador obert contra el seu director. | T. Ayuga.

El sindicat STEI-i es felicità aquest dijous pel sobreseïment judicial de les actuacions contra el director de l’IES Marratxí, Jaume March, i reclamà la restitució immediata del docent en la seva tasca.

Per als representants dels docents, la decisió dels tribunals constata que totes les proves aportades són “simples sospites o conjectures del denunciant”, i fa palès que els fets denunciats no tenen cap base sòlida. I no just això, sinó el que és més greu, segons la seva opinió; la denúncia sembla respondre a un “intent d’instrumentalitzar” la via penal per a dirimir qüestions d’altra índole, en aquest cas política, sobre l'actitut de la direcció del centre en el context de la vaga educativa contrària al TIL.

El sindicat ha manifestat el "menyspreu més absolut" a l’esmentat ús interessat, que a més qualifiquen de "miserable", servint-se de la Justícia per a "atacar la persona i la tasca de Jaume March".

En aquest sentit, des de l'STEI aprofiten per a reclamar, un pic més, "la retirada dels expedients que la Conselleria té oberts en aquest procés inquisitorial de persecució de totes les veus discrepants" amb la seva política educativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa mes de 9 anys

@Àlvar
Algunes teories de Joan Coromines són rebutjades per la majoria d’altres lingüistes, per exemple, llevar “per a” abans d’infinitiu i deixar només “per”. Estic segur que Coromines no tenia un dia molt lúcid quan ho va escriure, perquè és evident que es poden produir frases totalment ambigües.
Per altra banda ‘substituir’ i ‘restituir’ són semànticament diferents.
Jo estic amb el redactor.

Valoració:0menosmas
Per Àlvar, fa mes de 9 anys

Estimat/da redactor/a, 'substituesqui' és correcte i mai no s'utilisa 'per a' abans d'infinitiu. De res

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente