algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

El Pi presenta mocions per rebaixar les cotitzacions dels autònoms

3502
Melià i font amb la resta de regidors d'El Pi mostren les signatures presentades en contra de les prospeccions pretolíferes al mar balear. | El Pi

Proposta per les Illes (El Pi) vol la rebaixa de les cotitzacions per als autònoms. El partit ha presentat una moció,  en els 34 municipis on té representació, en la qual demana la retirada del Decret Llei que augmenta la base mínima impositiva fins el 22%.

La formació liderada per Jaume Font considera que l'augment de la base de cotització “perjudica de manera evident un dels sectors fonamentals per garantir la recuperació econòmica". També considera que l'increment “està injustificat i fomenta l'economia submergida, ja que en determinats casos aquestes cotitzacions resulten inassumibles”.

El partit també critica la incorporació de determinats conceptes, com ara assegurances de vida o les dietes, a la base computable. Assegura que aquesta mesura “no és més que una pujada encoberta de les cotitzacions” i suposarà un “augment de costos laborals, una minva de la competitivitat i un entrebanc més pels emprenedors i petits empresaris pel que fa a la contractació de nou personal”.

Cop contra la recuperació
El Pi considera que l'augment de les càrregues fiscals no és, en cap cas, una mesura d'estímul econòmic. A parer seu suposa “un cop més en contra de la tan desitjada recuperació econòmica i de la incentivació de la contractació”.

El partit, a banda de reclamar la reducció de les càrregues de cotització, també reclama al Ministeri de Treball i Seguretat Social que abandoni la seva “intromissió dins del camp de la negociació col·lectiva” i que qualsevol mesura que s'hagi d'emprendre que afecti la Llei de Seguretat Social, es faci “amb el consens dels agents socials afectats, els representants dels treballadors i dels empresaris”. D'altra banda, tots els regidors d'El Pi han signat al·legacions en contra de les prospeccions petrolíferes a la mediterrània.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 10 anys

El que està ben clar és que contra el PP qualsevol cosa va bé. el PP és l'extrema dreta del pais. Consellers amb els ous damunt el cap, venedors de pisos a educar, farmacèutics a donar ordres, "guardabosques" a fer de bomberos. amb "bomberos" a comandar, i forasters a fer de mallorquins, Ens falta res ? Ido ja ho sabeu.

Valoració:2menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

UM segona part. A jo no me tornaràn a enganar. M'estim més no votar a ningú aquesta vegada.

Valoració:-2menosmas
Per -, fa mes de 10 anys

Bén fet. Els del Pi haurien de fer més manifestacións d´aquest tipus i deixar-se veute, perque el vot conservador no pot ser ni per VOX ni per UPyD ja que només fan comèdia i podrien formar govern amb el PP encara pitjor que els populars tots sols.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente