nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Segon expedient al director de l'IES Marratxí i amb mesures cautelars

March en una foto d'arxiu. | ULTIMA HORA

Inspecció educativa ha obert al director de l'IES Marratxí, Jaume March, un segon expedient per cometre una "falta greu". Segons Educació, la falta que hauria comès en aquesta ocasió seria haver obert un expedient a una ja exalumna del centre. Inspecció aquesta vegada sí que ha pres mesures cautelars contra el director i l'ha suspès de les seves funcions com a directiu.

El director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans, Bartolomé Isern, que signa el nou expedient, just aquest dijous havia enviat una notificació al centre perquè tanquessin el procés disciplinari a l'exalumna que March havia expedientat per gravar imatges de l'interior del centre i saltar-se així el Decret de Drets i Deures dels Alumnes. Concretament la jove havia gravat una conversa d'ella i uns alumnes amb el cap d'estudis.

March deixarà a partir d'ara de ser el director del centre, com a màxim durant sis mesos, termini en què es poden mantenir les mesures cautelars imposades per Inspecció. March ha assegurat estar “tranquil” i que s'ho ha agafat “amb una mitja rialla”. Ara té quinze dies per presentar al·legacions a aquest nou expedient que tramitarà el mateix jutge instructor del primer.

Cal recordar que aquest director que porta més de 25 anys dedicat al món de l'ensenyament mai havia tingut cap expedient i en només dos mesos ja en duu dos; un per “falta molt greu per conculcar el dret a l'educació” i un segon per “falta greu”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per tini, fa mes de 9 anys

Era muy joven con Franco pero me fastidio no poder aprender en principio el Mallorquín y mis hijos fueron a una escuela en mallorquín pero al final me arrepiento porque están adoctrinados como todos ,espero que no borreis este mensaje porque no dejáis opinar si no es el pensamiento único , me encanta que nos tacheis de FACHAS a los que opinamos que cualquier lengua es igual de importante , habla no hace falta gritar

Valoració:0menosmas
Per mallorquí, fa mes de 10 anys

encara fa mitges rialles?

Valoració:0menosmas
Per mallorquí, fa mes de 10 anys

A mem si ara se li lleven ses ganes a aquest Hitlerito de tornar a atemptar contra els drets dels menors d´edat.

Valoració:-22menosmas
Per Maki, fa mes de 10 anys

El linxament d'aquest senyor és fastigós. Recorda els pitjors temps de la Inquisició. O sigui, una alumna que ja no és alumna el denuncia i la conselleria, muntada per l'Inquisidor anticatalà major, dispara amb tota la seva artilleria amb el canó Berta, "El Inmundo ..."

Valoració:13menosmas
Per ja hi tornarà, fa mes de 10 anys

a la puta calle!

Valoració:-3menosmas
Per UnPerAqui, fa mes de 10 anys

@Xavier Cerdà: Exacte, exacte... això pensava jo! I les gravacions il·legals d'ella què? Això no te nom!
Expedienten un home honrat, i que a més no deu fer tan malament la seva feina quan el centre educatiu que és dels que tenen bon resultats al "trepitja"...

Valoració:12menosmas
Per resumint, fa mes de 10 anys

http://www.youtube.com/watch?v=U0Vozxe1M9E

Valoració:-5menosmas
Per mallorquí, fa mes de 10 anys

"Aqui, en català!", xerrant anglès???

Ho dubt molt....

Valoració:-12menosmas
Per asturià, fa mes de 10 anys

Aqui, en català!, renegar d'una llengua que coneixes i intentar ignorar-la mostra la casta de persona que ets i el que tens dins del cap(?)... segur que ets un d'aquets que renega del castellà i dels castellans i després perd el cul xerrant en anglès i amb els anglesos per que fa "bo" i és diferent del castellà.

Valoració:-14menosmas
Per Llorenç, fa mes de 10 anys

Molt bé Xavier, però ja ha sabem. Saps que passa quan a un polític el condemnen ? al darrera l'indulten. Els polítics com els traficants, son com a deus i tenen les lleis al seu servei, ( i si no hi son, les fan noves ), els altres, som simples mortals que per qualsevol cosa ens poden arruinar la vida.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente