algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Antoni Camps: "L'anterior Govern va utilitzar l'acció social només com a mètode propagandístic"

Camps en una imatge d'arxiu. | M.A. CA

El diputat del PP de Menorca, Antoni Camps, ha denunciat aquest dilluns que l'anterior Govern del Pacte «va utilitzar l'acció social només com a mètode propagandístic, per fer-se una foto i omplir una pàgina del diari».

«Ara, en canvi, tenim un Govern que actua des de la responsabilitat i que està dedicant més recursos que mai al benestar social, un esforç que demostra que la prioritat de l'actual Executiu són les persones, especialment les més desfavorides», ha manifestat.

Camps ha recordat que grups de discapacitats i diferents associacions que treballen en favor dels més necessitats es van manifestar a les portes del Parlament a principis d'aquesta legislatura exigint que el Govern els pagués el que els devia.

«Per contra, el passat 3 de desembre, quan es va aprovar per unanimitat la modificació de la Llei de Serveis Socials, van aparèixer abraçant-se i agraint la gestió realitzada en matèria de benestar social», ha afegit .

«Han passat just dos anys i mig i la situació en benestar social ha canviat de forma clara i rotunda», ha etzibat el diputat popular que, no obstant això , ha reconegut que la situació «continua sent molt complicada i que mai hi haurà prou recursos per fer front a tantes situacions de pobresa i exclusió social».

Camps ha destacat el «canvi d'actitud» de l'actual executiu autonòmic en relació amb l'anterior Govern del Pacte. «Quan l'any 2010 la taxa de pobresa a Balears era del 20,6 per cent, la resposta de l'anterior Govern va ser reduir un 2,5 per cent el pressupost en benestar social», ha remarcat el diputat, que ha apuntat que, per contra, l'actual Govern «ha augmentat un 8 per cent el pressupost respecte a 2013».

Així mateix, ha posat èmfasi en l'augment de la Renda Mínima d'Inserció, l'increment de les partides del Pla de Prestacions Bàsiques o de la línia de subvencions a entitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lo Rat Penat, fa mes de 10 anys

Quin poca-vergonya!!

Valoració:2menosmas
Per ., fa mes de 10 anys

I com ho sap a això?. Li varen dir els del Govern anterior?.

Valoració:8menosmas
Per Motivos personales, fa mes de 10 anys

Senyors Camps (Antoni, Kuanamari, Franciso...) no es podrien cercar uns bons "motivos personales" i els perdríem de vista. Realment no sé quin dels tres és el més llest! Jajaja!!!

Valoració:20menosmas
Per Rater, fa mes de 10 anys

I aquest troll, de quina cova s'ha escapat?

Valoració:17menosmas
Per Fàstic, fa mes de 10 anys

Es pot ser més mesquí? Doncs, NO

Valoració:19menosmas
Per Pobleret, fa mes de 10 anys

Quina barra! O jugar a ser "border line" o realment no n'hi ha gens ni mica. Marca Camps. Amb això s'ha dit tot.

Valoració:19menosmas
Per mariona, fa mes de 10 anys

i ara què? ens farà creure q és d'una ONG?
Au, Toni ves passant

Valoració:15menosmas
Per pancraci, fa mes de 10 anys

Un simple insult a la inteligencia!

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente