lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Cañellas insta a “no separar per un malentès orgull”

2738
Vidal, Bauzá i Cañellas durant el brindis solidari de Nadal celebrat dissabte pel PP Balear. | N. Rincón

El PP Balear celebra dissabte el seu brindis solidari de Nadal en el qual es lliuraren els premis Larus. L'expresident Gabriel Cañellas, que va ser un dels guardonats, aprofitar per donar un toc d'avis a Bauzá perquè escolti les bases del partit. El brindis solidari aplegà un miler d'afiliats.

Cañellas va recollir el premi, però no se'l va emportar. El va lliurar al secretari general, Miquel Vidal, per tal que el col·loqui a la seu del PP, ja que és un guardó “de tots els que han format part del PP i han treballat per i per al partit”.

A més, l'expresident va encarregar a Vidal que col·loqués el següent escrit al costat del premi: “Si no fos pel carretó que va darrere, no hi hauria somera ni cap mula falaguera que batés un cavalló”. Però aquesta no és l'única tasca que té Vidal, bon coneixedor de la dita mallorquina: “Miquel, tu que ets un home de poble, ho podràs explicar a qui no l'entengui”, li va advertir Cañellas. I entre el públic, algú va murmurar: “Això del carretó, no ho entendrà massa gent”.

L'expresident, que no parlà de cap tema candent d'actualitat, no s'arronsà. Es va mostrar satisfet per l'oportunitat de poder parlar i va recordar amb noms i cognoms algunes de les persones del PP que ell va presidir. També va tenir unes paraules per a “el sofert votant, que va confiar en nosaltres” i va fer una crida a “unir i no separar per un malentès orgull”.

Treballar de “sol a sol”
El president José Ramón Bauzá, per part seva, va voler agrair els afiliats i assistents el seu “treball i suport” que fa possible “un partit més gran”. “Ara el nostre treball és deixar la situació millor de com la vàrem trobar, és la nostra responsabilitat”.

El president considerà que és el moment de continuar treballant de “sol a sol” per tal de poder afrontar les dificultats “sense preocupar-nos ni de xifres ni de rèdits”. “Hem de tenir clar que el nostre treball respon a la responsabilitat institucional i personal que ens donaren els ciutadans, i sempre sense oblidar la filosofia de vocació de servei”. “Hem de continuar treballant amb la mateixa responsabilitat que ens uneix com a família per aconseguir millorar la situació”, va concloure Bauzá.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per indignat, fa mes de 10 anys

Està molt bé que guardonin un expresident corrupte implicat en el cas túnel de Sóller però que no el comdemnaren perquè el delicte havia prescrit. Prescrit no vol dir inocent.

Valoració:0menosmas
Per @Llorenç, fa mes de 10 anys

O sigui que la meva padrina té raó. El que li passa a aquest és que ha pillat una insolació. Per cert, també diu que li donin molt, de crema.

Valoració:1menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 10 anys

Hauria pogut aprofitar per fer-li una estirada d'orelles davant tothom...

Valoració:5menosmas
Per Llorenç, fa mes de 10 anys

Més que treballar de sol a sol, devia voler dir " CARA AL SOL ", li faltava afegir " CON LA CAMISA NUEVA ", segur que hi ha molts joves que ni saben del que es tracta. Però ho podeu demanar als més grans. A aquell temps ens volen fer tornar.

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente