algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Pastor compara Bauzá i Gómez amb el Quixot i Sancho Pança

El diputat del PI, Antoni Pastor, ha assegurat que la Llei de Símbols "és una llei a semblança d'un president que creu que té la veritat absoluta". El manacorí ha assegurat que José Ramón Bauzá és un "Quixot" que vol lluitar contra uns professors i li diu a Sancho Pança "hazme una ley". Pastor ha demanat als populars, "què els hi passa amb la llengua pròpia?".

El diputat i batle de Manacor ha plantejat als populars com s'ho hauran de fer quan vingui la selecció catalana a jugar a les Illes o el dia de Sant Antoni quan es vulguin penjar llaços.

El vicepresident Antonio Gómez ha sortit per respondre a les paraules de Pastor, i ha afirmat que "és una vergonya pel Parlament" per "la seva mercantilització de la política" i l'ha acusat de ser "un lladre de la voluntat popular". Pastor, al seu torn, s'ha defensat assegurant que "ell no anirà amb el cap acotat com li ha dit que fes Gómez". El manacorí ha assegurat que "el temps posa a cadascú en el seu lloc".

En una segona intervenció Pastor ha animat a Gómez a anar pels pobles a veure que opinen de cadascú els ciutadans. El manacorí ha demanat a Gómez que estigui com a mínim a "l'alçada política" tot i que "la mare natura no ha estat molt agraïda amb vostè".

"Repassi la figura de 'trànsfuga'"
Gómez ha estat taxatiu en la seva defensa del Govern i del propi José Ramón Bauzá i ha afirmat durant el seu torn de paraula que encara que Pastor pugui "sentir" que no és un trànsfuga, hauria de llegir els acords existents entre els partits polítics que descriuen aquesta figura. "Vostè que està estudiant Dret, llegeixi-ho i avaluï la figura del trànsfuga", ha afegit el vicepresident.

En opinió del número dos de l'executiu, el batle manacorí "usurpa" l'escó d'un diputat del Partit Popular, partit en el qual ell militava a l'inici de la legislatura, i amb el qual es va presentar a les passades eleccions i va guanyar el seu lloc de representació en el Parlament.

Bauzá desacredita a Gómez
Un cop acabat el Ple, Bauzá ha demanat disculpes a Pastor per les paraules que li havia dedicat Gómez durant la sessió parlamentària. Amb aquest gest Bauzá desacredità les paraules de Gómez i alhora ha mostrat el nou 'talant' que vol imposar dins de l'executiu de cara als pròxims comicis.

Una norma per atacar professors i famílies
Per la seva banda, el representant socialista, Cosme Bonet, ha rebutjat la norma durant la seva intervenció, acusant el Govern d'haver-la fet "per anar en contra dels professors i els pares", ha assegurat el diputat Bonet durant la seva intervenció al Ple. "No els preocupen en canvi d'altres lleis que van en contra de la Constitució", ha defensat. "En nom de la llibertat, retirin la llei", ha sentenciat el socialista al final de les seves paraules.

El diputat de MÉS per Menorca, Nel Martí, ha qualificat la nova norma de "llei mordassa" i després d'un silenci d'un parell de minuts, en snyal de protesta, ha continuat la seva intervenció. Segons Martí "el llenguatge està fet de símbols" i serveixen per expressar-nos. Pel menorquí prohibint els símbols dels edificis no es protegeix als menors "de res". Les trabes a la llibertat d'expressió "són inútils" segons Martí.

El diputat ha recordat que la llei no diu res sobre les pancartes i "convido als ciutadans que s'expressin així". Martí ha recordat que La Balanguera també parla de la senyera, tot i ser una obra del conservador Joan Alcover.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 10 anys

"Pastor compara Bauzá i Gómez amb el Quixot i Sancho Pança". S'equivoca el Sr. Pastor, Quixot i Sancho son savis.

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 10 anys

Vaja pardalada de contraguments els de Gómez! I què cars que ens surten.

Si, aquests del PP pareixen la comissió d'aniquilació venguda d'altres terres. .. si que pareix independence day. ...

Valoració:2menosmas
Per otro anticatalufo, fa mes de 10 anys

Se habrá leido el calvotera el Quijote?

Valoració:-7menosmas
Per anticatalufo, fa mes de 10 anys

El calvotera separatista, cada vez que habla la caga

Valoració:-18menosmas
Per Tià, fa mes de 10 anys


I no serien més tost n'Stan Laurel i n'Oliver Hardy?

Valoració:16menosmas
Per Pescador, fa mes de 10 anys

El senyor Gómez, que tant parla de trànsfugues quant es refereix al senyor Pastor, li recomanaria que fes una volta per Alcúdia, meam com governa el seu partit allà, o no Sra. Coloma Terrassa? Carme Garcia, trànsfuga del PSM, gracies al seu vot vostès, senyors del PP, tenen la batlia d’Alcúdia

Valoració:22menosmas
Per Jo no, fa mes de 10 anys

El Quixot i Sanxo Pança son personatges d´un llibre bén escrit i en canvi, aquests dos elements son dues caricatures mal fetes de la xuleria prepotent d´un falangista i d´un foraster curt de gambals.

Valoració:23menosmas
Per Aleman, fa mes de 10 anys

Més que Quixot i Sancho , personatges que cauen bé, jo diria que amb Adolf Hitler i Heinrich Himmler. Hi Ha una certa fisonomia. No ho trobau.

Valoració:18menosmas
Per Pobleret, fa mes de 10 anys

Voleu dir que aquest personal ( PP ) realment te res a veure amb Mallorca? Cada vegada més pareixen alienígenes com els de Independece Day... ostres he dit independence?

Valoració:33menosmas
Per Josep Bonnín, fa mes de 10 anys

Llei de símbols

Si els símbols són prohibits
aquests símbols emprarem
i nosaltres lluitarem
contra uns governants podrits.
Són la nostra dignitat
les arrels i la cultura
la llengua que ens estructura
com a poble i com nació.
No volem més repressió
i la lluita no s’atura.

Valoració:38menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente