lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Els joves socialistes ataquen la gestió de Camps amb la campanya 'TREPITJA'

2687
Els joves socialistes de les Illes han posat en marxa una campanya denominada “#Trepitja”, que persegueix l'objectiu de denunciar la incompetència de la Consellera d'Educació, Joana Maria Camps, qui segons el secretari general de les JSIB, Juli Dalmau, ha demostrat suficients pics que el desconeixement de la matèria de la qual s'ocupa la duu a realitzar una gestió "nefasta".
 
Per a les generacions novelles del PSIB, amb la designació de Camps com a Consellera, i de José Ignacio Wert com a Ministre, el Partit Popular posa de relleu la poca importància que té per a ells l’educació. “En canvi, el PSOE sempre ha comptat amb persones lligades a l'àmbit educatiu per dirigir aquest departament”, asseguren.
 
Per a Dalmau, el cèlebre fet de traduir PISA per TREPITJA “demostra la incapacitat de la Consellera” i només suma una pífia més a la seva nefasta gestió amb la qual “està desprestigiant una educació pública, universal i de qualitat”, ja que ha quedat ben palès allò que ella mateixa va afirmar en ascendir al càrrec, que sabia tan d'educació com en sap “qualsevol altra persona”. 
 
Així mateix, les joventuts del PSIB han comentat una de les últimes declaracions de Camps en seu parlamentària; concretament aquella segons la qual el TIL del Govern vol "apropar el trilingüisme a les classes més humils". “Les brutals retallades en beques i l'increment de les taxes universitàries no ajuden precisament als que menys tenen per poder continuar amb els seus estudis”, incideixen sobre aquest tema. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mujer al borde de un ataque de nervios, fa mes de 10 anys

@ Això no és denuncible?
No crec que ho sigui... o almenys no ho va ser en el seu moment. Han agafat la imatge del cartell de la peli de l'Almodovar "Tacones lejanos"... i no els van denunciar en el seu moment...

Valoració:1menosmas
Per Això no és denunciable?, fa mes de 10 anys

Apologia de sa violència????!!!!

Valoració:0menosmas
Per pp, fa mes de 10 anys

Tothom sap que el PP diu una cosa i en fa una altra. El seu full de ruta és ben clar. Ofegar tot el que no conve al seus negocis.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente