cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

Esperança Marí rebutja el «tractament discriminatori» que rep Eivissa en els comptes d'Educació

2680
La diputada eivissenca Esperança Marí intervé al ple del Parlament. | Anabel Gil.

La diputada republicana del PSOE-Pacte per Eivissa en el Parlament, Esperança Marí, ha considerat «clarament discriminatori» el tractament que rebrà Eivissa en els pressuposts d'Educació per 2014 i així, ha assegurat que el PP «ha votat en contra de la partida per a la posada en marxa del centre d'educació agrària i ambiental Can Marines, o per a la UTE per a atendre els nins escolaritzats amb problemes de salut mental».

Segons Marí, amb el seu vot «els diputats del PP han demostrat una vegada més el seu interès per l'Educació i per Eivissa». Així, la diputada ha assegurat que els pressuposts d'Educació per a 2014 «són insuficients perquè no cobreixen els mínims perquè el sistema educatiu a Balears pugui funcionar amb un mínim de normalitat».

Ha considerat, a més, que «no només es tracta de falta de doblers, ni dels efectes de la crisi, sinó del pèssim finançament de Balears i de les despeses inútils per part de l'Estat. «Com ja hem apuntat en anteriors ocasions, per al Govern, l'Educació no és una prioritat i els pressuposts ho demostren».

Marí també ha esmentat que les partides per a Educació «deixen en mala posició als sectors més desfavorits de l'alumnat de les nostres illes» i ha recordat que diversos informes, com PISA, «posen de manifest que la variable fonamental a l'hora d'analitzar els mals resultats educatius és la social i per tant, resulten elements imprescindibles per a millorar els resultats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.